ΤΑ ΝΕΑ

Καλωσορίσατε στο βασίλειο των Χριστουγέννων το Kidom!

19.02.2020
Καλωσορίσατε στο βασίλειο των Χριστουγέννων το Kidom!
To Kidom, το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα, φοράει τα γιορτινά του και σας καλωσορίζει και φέτος σ’ένα παραμυθένιο κόσμο γεμάτο Χριστουγεννιάτικη μαγεία, παιχνίδι, δώρα, γιορτινές δράσεις και αγαπημένους ήρωες από την PLAYMOBIL!

Ανακαλύψτε τα μυστικά του χριστουγεννιάτικου Kidom! Γνωρίστε το αγαπημένο ξωτικό του Αι Βασίλη που θα περιμένει τα παιδιά όλο το Δεκέμβριο στο Kidom να γράψουν μαζί το γράμμα τους και να το ρίξουν στο αυθεντικό κόκκινο κουτί για να λάβουν απάντηση! Δίπλα ακριβώς στο παραμυθένιο ξύλινο σπιτάκι του ο Αι Βασίλης και η νεράιδα των Χριστουγέννων θα σας καλωσορίζουν με χαμόγελα, πολλές ευχές και γιορτινή διάθεση!

Και τα Χριστούγεννα στο Kidom συνεχίζονται… Καθημερινές κληρώσεις με απίθανα δώρα από την PLAYMOBIL, playtables για ατελείωτο παιχνίδι και οι ήρωες από τη νέα κινηματογραφική ταινία “PLAYMOBIL: Τhe Μovie” θα είναι μαζί μας για να γνωρίσουν από κοντά τους μικρούς μας φίλους! Η γενναία και δυναμική Μάρλα, ο γοητευτικός μυστικός πράκτορας Ρεξ Nτάσερ και ο παλαβιάρης Ντελ με την κόκκινη καντίνα του θα βρίσκονται καθημερινά από τις 13:00 μέχρι τις 21:00 για να φωτογραφηθούν με όλους!

Ακόμα, στο χριστουγεννιάτικο Kidom του Allou! Fun Park θα απολαύσετε ξυλοπόδαρους, ξωτικά, υπέροχες καθημερινές εορταστικές δράσεις και πολλές εκπλήξεις.

Μη χάσετε τις εντυπωσιακές παρελάσεις τα Σαββατοκύριακα 21 & 22 και 28 & 29 Δεκεμβρίου με αγαπημένους ήρωες των Χριστουγέννων, τυμπανιστές, χορευτικά δρώμενα και πολλά ακόμα που θα εκτοξεύσουν τη Χριστουγεννιάτικη διάθεση και θα προσφέρουν ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα!


Φυσικά από το Kidom δεν μπορεί να λείπει το παιχνίδι! Ατελείωτη Χριστουγεννιάτικη διασκέδαση στο παραμυθένιο Kidom με το μεγαλύτερο και ομορφότερο Carousel της Αθήνας, το τρελό τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πύργο Youpi Tower, τα βαρκάκια Bloom – Bloom, τις Fouskes τον ολοκαίνουργιο φουσκωτό παιδότοπο και πολλά ακόμα παιχνίδια σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς … μόνο για παιδιά!

Μην ξεχνάτε ότι η είσοδος στο Kidom είναι ελεύθερη ώστε όλα τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν την πραγματική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων σε ένα καταπράσινο περιβάλλον γεμάτο μαγεία, ασφάλεια και πολλά happenings!

Σας περιμένουμε!


Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών!
Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!