ΤΑ ΝΕΑ

Your Getaway to a New Reality!

19.02.2020
Your Getaway to a New Reality!

Η μοναδική Virtual Reality arena τώρα στο Allou! Fun Park!
Το μεγαλύτερο virtual reality network παγκοσμίως με παρουσία σε πάνω από 30 χώρες!
Με βραβευμένα παιχνίδια και δυνατότητα επιλογής συνεργατικού ή ανταγωνιστικού gameplay.
Μια μοναδική εμπειρία για τους fans του VR και όχι μόνο!

JOIN THE VREVOLUTION
Μπες στη νέα διάσταση της διασκέδασης.
Ζόμπι, πειρατές, χιονόμπαλες, εξωγήινα τέρατα, δράκοι και τα αγαπημένα σου Angry Birds έρχονται να σε μεταφέρουν σε μια άλλη διάσταση και να μετατρέψουν αυτό που βλέπεις στην πιο ρεαλιστική εικονική πραγματικότητα!

Φόρεσε τα headset σου, επίλεξε την περιπέτεια που θα σου κόψει την ανάσα και ζήσε την πιο συναρπαστική VR εμπειρία.
Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου και μπες μέσα στο παιχνίδι!
Ποια πραγματικότητα είναι η αληθινή?



THE HOLOGATE GAMES
EXCLUSIVE CONTENT



Angry Birds
Απόλαυσε το αγαπημένο σου Angry Birds Movie 2 στη μοναδική VR Arena!
Η HOLOGATE με την Sony Pictures Virtual Reality (SPVR) και τη Rovio Entertainment, φέρνουν μια ολοκαίνουργια VR εμπειρία παιχνιδιού. Μπες στο μοναδικό first-person VR κόσμο των αγαπημένων σου Angry Birds γίνε εσύ αυτός που θα σταθεί ανάμεσα στις ορδές των πονηρών γουρουνιών και των πουλιών του νησιού… εσύ και η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΣΟΥ!

Zombyte
Ετοιμάσου να γίνεις μέλος μιας επίλεκτης ομάδας και να πάρεις εκδίκηση από τους αθάνατους! Το Zombyte είναι ένα παιχνίδι με κορυφαία γραφικά και δράση που σου υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία! Μη δειλιάσεις να πάρεις μέρος!

Simurai
Χρησιμοποίησε τις δυνάμεις σου και τα υπερσύγχρονα όπλα σου για να αντιμετωπίσεις τους cyber εχθρούς σου! Η ομάδα σου θα πρέπει να ριχθεί στη μάχη και να νικήσει τις εξωγήινες μηχανές!

Cold Clash
Ο καλύτερος χιονοπόλεμος που έπαιξες ποτέ! Πάρε τον έλεγχο του hovercraft και εκτόξευσε χιονόμπαλες! Ταυτόχρονα προσπάθησε να συλλέξεις όσα περισσότερα χρυσά νομίσματα μπορείς!

Simurai Arena

Διεκδίκησε τους πύργους στην περιοχή της ομάδας σου και πολέμησε τους αντιπάλους σου για να μην καταλάβουν το έδαφός σας! Είσαι σε καλή φυσική κατάσταση για να ανταγωνιστείς τους αντιπάλους σου και να κερδίσεις;

Rig Rebels
Πυροβόλησε, κινήσου και σκαρφάλωσε όσο καλύτερα μπορείς! Απίστευτο περιβάλλον VR σε έναν αγώνα δράσης με στόχο να συλλέξεις τα περισσότερα N.E.O.N. και να αναδείξεις την ομάδα σου νικήτρια!

Groove Guardians
Πάτα τις νότες και συγχρονίσου με τη μουσική σε αυτό το απόλυτα διασκεδαστικό παιχνίδι! Η μάχη του ρυθμού ξεκινάει και νικητής είναι αυτός που θα συντονιστεί καλύτερα με τη μουσική!


Μια αξέχαστη VR εμπειρία! Mόνο στο Allou! Fun Park!