Allou! Fun Park - Η Εταιρεία

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2001 με σκοπό τη δημιουργία του μεγαλύτερου πάρκου ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, σύμφωνα με το όραμα των μετόχων της για μια καινοτόμα, ολοκληρωμένη και μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα πρόταση ψυχαγωγίας. Διαθέτει δύο πάρκα: το Allou! Fun Park για έφηβους, νέους - και νέους στην καρδιά και το Kidom, για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Το Allou! άνοιξε τις πύλες του τον Οκτώβριο του 2002, αποτελώντας έναν πρωτοποριακό προορισμό ψυχαγωγίας σχεδιασμένο σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, με νέα και καινοτόμα rides από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας. Από τότε αποτελεί σταθερά μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές διασκέδασης των νέων…

Στα τέλη του 2003 ξεκίνησε τη λειτουργία του το Kidom, ένας παραμυθένιος κόσμος για μικρότερα παιδιά, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης σε όλες τις οικογένειες.

Από το 2017 το Allou! Fun Park λειτουργεί κάτω από νέα ομάδα διοίκησης με βαθιά γνώση στο management πολυχώρων διασκέδασης. Η νέα στρατηγική και το νέο marketing mix δίνουν έμφαση στην επικοινωνία, την αναβάθμιση της ψυχαγωγίας με νέα rides, παιχνίδια και δραστηριότητες, μοναδικά θεματικά events αλλά και την προσέγγιση χορηγιών, με στόχο πάντα να προσφέρουν αξέχαστες στιγμές διασκέδασης σε όλους τους επισκέπτες.

Οι συνεχείς επενδύσεις στο πάρκο δεν στοχεύουν μόνο στην αύξηση της επισκεψιμότητας αλλά και στην παροχή νέων εμπειριών και υπηρεσιών στους πελάτες μας.

Εκτός από τα παιχνίδια, ο κύκλος εργασιών του πάρκου συμπληρώνεται από τα συνεχώς αυξανόμενα σε αριθμό events, parties, εταιρικές εκδηλώσεις και ομαδικές επισκέψεις. Παράλληλα, το Allou! Fun Park αποκτά σημαντική θέση μέσω της προβολής του στα media, καθώς είναι εξαιρετικά δημοφιλές ως set για γυρίσματα κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών, μουσικών βίντεο κλπ και διαφημίσεων.

Σήμερα, το Allou! Fun Park έχει καθιερωθεί σαν πρότυπο στον τομέα των πάρκων ψυχαγωγίας. Τα πάρκα μας είναι καλύτερα από ποτέ και προσφέρουν στις οικογένειες και τους εφήβους έναν ολοκληρωμένο προορισμό διασκέδασης, συναρπαστικά rides που εκτοξεύουν την αδρεναλίνη στα ύψη, παιδικά εργαστήρια, παρελάσεις, εκδηλώσεις, παραστάσεις, παιχνίδια και πολλά ακόμα!

Η ικανοποίηση των επισκεπτών είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες της επιτυχίας μας. Με γνώμονα αυτό, η εταιρεία συνεχίζει να στοχεύει συνεχώς στην ποιότητα και την καινοτομία. Παιχνίδια όπως το “House of Fear” - το μόνο attraction τρόμου με αληθινούς ηθοποιούς σε όλη την Ελλάδα, τα “Power Karts” – την πρώτη και μοναδική πίστα drift kart στη χώρα, την πρώτη VR αρένα στην Ελλάδα και πολλά ακόμα, ανεβάζουν τον πήχη της ψυχαγωγίας όλο και πιο ψηλά.

Εδώ στο Allou! διοχετεύουμε όλη την ενέργειά μας στο να δημιουργούμε μαγικές αναμνήσεις για τους επισκέπτες μας.
Το έμπειρο και συνεχώς εκπαιδευόμενο προσωπικό μας εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του πάρκου τόσο μπροστά όσο και στα παρασκήνια καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στο Allou! Fun Park!

Όλα τα παιχνίδια του Allou! Fun Park επιθεωρούνται και πιστοποιούνται από τον Οργανισμό Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TUV Hellas  (TUV NORD).

Το Allou! Fun Park κατέχει μια ισχυρή θέση στον τομέα της ψυχαγωγίας παρέχοντας ανέμελες και αξέχαστες εμπειρίες σε όλους τους επισκέπτες του.

Τα Βραβεία μας:
  • 2004: Ευρωπαϊκό Αριστείο Επιχειρηματικότητας και Επαγγελματισμού “Golden Pony” στην έκθεση Park Show International, Ρίμινι της Ιταλίας
  • 2006, 2008, 2010: βραβείο Superbrands για τον τομέα της ψυχαγωγίας, από το θεσμό που στοχεύει στην προώθηση του branding και στην επιβράβευση των κορυφαίων brands
  • 2019: Διεθνές Αριστείο Επιχειρηματικότητας και Επαγγελματισμού “Golden Pony” του περιοδικού Games & Parks Industry, Μπολόνια Ιταλίας.

Αυτό ακριβώς είναι ο στόχος, η δουλειά και η κυρίαρχη φιλοσοφία μας … να ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΜΕ και να ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ τους επισκέπτες μας!

Αυτό είναι το Allou! Fun Park.
Ένα μοναδικό ταξίδι γεμάτο μαγικές στιγμές, διασκέδαση και πολλή αδρεναλίνη!