ΤΑ ΝΕΑ

Φέτος τις γιορτές Let It Show μόνο στο Allou! Fun Park!

19.02.2020
Φέτος τις γιορτές Let It Show μόνο στο Allou! Fun Park!
Φέτος τις γιορτές Let It Show μόνο στο Allou! Fun Park!
Μοναδική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με ατελείωτη διασκέδαση και φαντασμαγορικά events μετατρέπουν το Allou! Fun Park στον απόλυτο εορταστικό προορισμό της πόλης.
Σ’ ένα κατάμεστο από χρώματα και φώτα περιβάλλον, υποδεχόμαστε τις φετινές γιορτές με νέο παιχνίδι τεχνολογίας, μοναδικό opening event, εντυπωσιακές παρελάσεις, καθημερινές δράσεις και ένα φαντασμαγορικό Show πυροτεχνημάτων!

The Christmas SHOW begins!

Η εορταστική περίοδος στο Allou! ξεκινάει με ένα εκπληκτικό opening weekend στις 14 & 15 Δεκεμβρίου, με όλα τα πλάσματα των Χριστουγέννων, μουσική και χορό, παρέα με τον Music 89,2 και τους παραγωγούς Έλενα Κρεμλίδου και DJ KAS!
Καλικάντζαροι, ξωτικά, καρυθραύστες και ο Άγιος Βασίλης προσφέρουν ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με πολλές εκπλήξεις που θα μείνει αξέχαστο σε όλους!

All Day Christmas!
Κάθε μέρα και μια γιορτή! Από τις 21 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου απολαμβάνουμε καθημερινές Χριστουγεννιάτικες δράσεις με ξυλοπόδαρους, εορταστικές μπάντες, face painting και αγαπημένους ήρωες των Χριστουγέννων έτοιμους για πολύ παιχνίδι και φωτογραφίες.

Christmas Parades!

Μεγάλες εορταστικές παρελάσεις 21,22,28,29 Δεκεμβρίου με τους ήρωες των Χριστουγέννων, πολυμελείς μπάντες και χορευτικά δρώμενα εκτοξεύουν την εορταστική διάθεση και υπόσχονται ένα μοναδικό υπερθέαμα!
Το εργαστήρι του Αι Βασίλη ανοίγει τις πύλες του και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ετοιμάσουν δώρα και να γεμίσουν όλοι μαζί τον τεράστιο σάκο του!
Μουσική, χορός και ατμόσφαιρα γεμάτη μαγεία και γιορτινή διάθεση!

Fireworks Show!

Στις 2 Ιανουαρίου, καλοσωρίζουμε το 2020 και απολαμβάνουμε το πιο φαντασμαγορικό Show πυροτεχνημάτων, μόνο στο Allou! Fun Park!

Αυτά είναι τα Χριστούγεννα στο Allou! Fun Park.

Λαμπερά, μοναδικά, χαρούμενα, γεμάτα παιχνίδι και υπέροχες εκδηλώσεις!