ΤΑ ΝΕΑ

The Volcano Island

08.05.2018
The Volcano Island
Μια συναρπαστική περιπέτεια θα ξετυλίγεται πλέον καθημερινά στο κέντρο του Allou! Fun Park. Ένα μοναδικό παιχνίδι που απαιτεί από τους συμμετέχοντες να σκεφτούν πώς θα επιβιώσουν για να αποδράσουν από ένα μυστηριώδες νησί! Το Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας της χώρας σε συνεργασία με την Great Escape,τον ηγέτη των δωματίων απόδρασης, παρουσιάζει το The Volcano Island: το μεγαλύτερο escape room στην Ελλάδα και όλη την Ευρώπη και το μοναδικό στον κόσμο που συνδυάζει δράση τόσο σε κλειστούς όσο και ανοιχτούς χώρους. 

Στο The Volcano Island οι παίκτες βρίσκονται σε ένα τροπικό νησί, όπου τους υποδέχεται ο μάγος – φύλαρχος. Στόχος είναι να να επιβιώσουν από τις δοκιμασίες που τους περιμένουν και να φύγουν από νησί με τον αμύθητο θησαυρό στα χέρια τους! 
Το τροπικό σκηνικό του The Volcano Ιsland στήθηκε στο κέντρο του πάρκου σε μία έκταση ενός στρέμματος που συνθέτουν η πυκνή βλάστηση, ένα ποτάμι, καλύβες, φυσικά και τεχνητά εμπόδια, ένα «ενεργό» ηφαίστειο και πολλούς κρυμμένους γρίφους. Οι παίκτες δεν πρέπει όμως απλά να λύσουν τους γρίφους χρησιμοποιώντας το μυαλό τους αλλά να περάσουν και δοκιμασίες που απαιτούν σωματική δραστηριόητα, να σκαρφαλώσουν, να συρθούν και να βραχούν.  

Γίνε και εσύ πρωταγωνιστής στην συναρπαστική περιπέτεια του The Volcano Island. Οι οδηγίες είναι σαφής: Σκέψου – Επιβίωσε – Απόδρασε. Ακόμα να κάνεις κράτηση; 

Πουθενά δεν είναι Allou!
Allou! Fun Park!
Πολύ μεγάλο για να το χάσεις!

Για συμμετοχή στο The Volcano Island απαιτείται κράτηση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://greatescape.gr/escape-rooms/volcano-island-escape-room/
Μπορούν να συμμετέχουν ομάδες 3- 7 ατόμων 
Επιτρέπεται η συμμετοχή σε άτομα ηλικίας άνω των 15 ετών.