ΤΑ ΝΕΑ

Summer Time @ Allou! Fun Park

11.06.2018
Summer Time @ Allou! Fun Park
Summer Time @ Allou! Fun Park

Έλα στο Allou! κι έφυγες διακοπές!

Οι εξετάσεις τελείωσαν, το καλοκαίρι αρχίζει και το Allou! Fun Park σε περιμένει για τον πιο καλοκαιρινό, FUN διαγωνισμό! Γιατί φέτος το Allou! Fun Park υποδέχεται το καλοκαίρι και σε στέλνει διακοπές!

Από 15 Ιουνίου έως και 15 Ιουλίου, κάθε εβδομάδα ένα μεγάλος τυχερός κερδίζει ένα υπέροχο 3μερο σε καλοκαιρινό προορισμό από τη Smile Acadimos και το beach bag των διακοπών του με super καλοκαιρινά δώρα: τέντα θαλάσσης Terra Mare, σαγιονάρες Ipanema, accessories i-repair για το κινητό και Allou! XXL Pass για ακόμα περισσότερο παιχνίδι!

Summer Time @ Allou! Έλα και παίξε στο Allou!, κατέβασε το app bubbllz, ανέβασε στη σελίδα σου στο facebook φωτογραφία μέσα στο αγαπημένο σου παιχνίδι και μπες στη μεγάλη κλήρωση!

Για περισσότερο summer fun, πρόσθεσε στη φωτογραφία σου τα μοναδικά allou! stickers που θα βρεις στην εφαρμογή! Και μην ξεχνάς… κέρδιζε με κάθε Post… κάνε bubbllz!

Και το παιχνίδι δεν σταματάει εδώ!

Ετοιμάσου για τρελά driftaρίσματα στη μοναδική πίστα Drift Kart στην Ελλάδα, Loop-αρε με το Loop Ιt, ανέβα ψηλά με τα Star Flyer, Shock & Drop, Panorama και Shock Tower, ζήσε τον τρόμο στο The House of Fear BODIES και πολλές ακόμα στιγμές real διασκέδασης στα υπόλοιπα παιχνίδια του Allou!

Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου στην Skill Zone, την περιοχή με τα παιχνίδια δεξιοτήτων και κέρδισε δώρα! Παίξε μέχρι να τα παίξεις με το Allou! XXL Pass, που σου προσφέρει απεριόριστο παιχνίδι όλη μέρα με επιπλέον συμμετοχές στο The House of Fear BODIES, Mirror Forest & Lazer Maze.

Πουθενά δεν είναι Allou!
Allou! Fun Park!
Πολύ μεγάλο για να το χάσεις!