ΤΑ ΝΕΑ

Family Day @ Kidom

07.05.2018
Family Day @ Kidom
Παγκόσμια Μέρα Οικογένειας - Η γιορτή που έγινε θεσμός, με παιχνίδι και δώρα!

Το Kidom του Allou! Fun Park, γιορτάζει φέτος για τρίτη φορά την Παγκόσμια Μέρα Οικογένειας! Αυτή την χρονιά όμως η γιορτή είναι μεγαλύτερη γιατί την Κυριακή περιλαμβάνει και την γιορτή της μητέρας! 

Έτσι το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαΐου οι εορτάζουσες μανούλες και οι οικογένειες τους  έρχονται στο Kidom του Allou! Fun Park, παίζουν όλοι μαζί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, διασκεδάζουν και μπαίνουν στην κλήρωση για μεγάλα οικογενειακά δώρα!  
Στο Kidom αυτό το Σαββατοκύριακο μικροί - μεγάλοι παίζουν! Οι γονείς γίνονται κι αυτοί παιδιά και καλούνται να συναγωνιστούν άλλες οικογένειες παίζοντας κλασικά αγαπημένα παιχνίδια μαζί με τα παιδιά τους! 

Στις Fouskes θα έχουν στηθεί ειδικά για το Σαββατοκύριακο αυτό παιχνίδια όπως  αυγοδρομίες, σχοινάκι, τσουβαλοδρομίες και επιτραπέζια. Τέσσερεις δοκιμασίες, τέσσερις σταθμοί, ατελείωτο γέλιο και υπέροχες οικογενειακές στιγμές. Και φυσικά πολλά δώρα! Κάθε οικογένεια που συμμετέχει σε όλα τα παιχνίδια μπαίνει στην κλήρωση για μια οικογενειακή κρουαζιέρα στο Αιγαίο με τη Celestyal Cruises, επιτραπέζια παιχνίδια Κάισσα και Kidom Family Pass!

Ωράριο Family Day: 12:00 - 22:00

Family Day @ Kidom του Allou! Fun Park
Οι οικογένειες έρχονται πιο κοντά, διασκεδάζουν και κερδίζουν !  
Και το παιχνίδι συνεχίζεται πάντα στο Kidom, το βασίλειο των παιδιών!