ΤΑ ΝΕΑ

Christmas Opening Party

24.11.2022
Christmas Opening Party

Χριστούγεννα και φέτος σημαίνει Allou! Fun Park!


To Σαββατοκύριακο 26 και 27 Νοεμβρίου εγκαινιάζουμε την εορταστική περίοδο με ένα μοναδικό μουσικό event. Ανάβουμε το δέντρο μας, το γιορτάζουμε και σας περιμένουμε!

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 18:00 μαζί με το Mad Radio 106.2 και τη Γεωργία Κουτσοκώστα θα φωτίσουμε το δέντρο μας σ’ ένα Xmas party γεμάτο μουσική, ατελείωτο παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις! Μαζί μας εκλεκτοί καλεσμένοι αλλά και τα ξωτικά του Allou! που θα μοιράσουν δώρα σε μικρούς και μεγάλους!  To party συνεχίζεται την Κυριακή 26 Νοεμβρίου με τους μοναδικούς The Swingin' Cats, (18:00-20:00), σε μια απίστευτα ξεσηκωτική συναυλία γεμάτη κέφι, χορό και τραγούδι!

Και από τις 17 Δεκεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου ο Καρυοθραύτης και η Κλάρα, ο καλικάντζαρος, ο  Άγιος Βασίλης και η Αγιοβασιλίτσα, Ξυλοπόραδοι, show με σαπουνόφουσκες και πολλά ακόμη θα δώσουν μια extra δόση μαγείας στο φαντασμαγορικά στολισμένο Allou! Fun Park και Kidom!

Στο Kidom, στο “Εργαστήρι των Ξωτικών” οι μικροί μας φίλοι θα κατασκευάσουν μοναδικές εορταστικές χειροτεχνίες, στο “Σπίτι του Αι Βασίλη” θα γράψουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη και θα το ρίξουν στο αυθεντικό κόκκινο ταχυδρομικό κουτί των ΕΛΤΑ για να λάβουν απάντηση!

Tο “Δέντρο των Ευχών” θα περιμένει τις ευχές των παιδιών για να λάμψει και φέτος! Τα αγαπημένα μας ξωτικά θα περιμένουν όλα τα παιδιά για υπέροχα σχέδια facepainting! 

Την Εορταστική μαγεία θα συμπληρώσουν Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια για να προμηθευτείτε δώρα για τους αγαπημένους σας αλλά και πολλές εορταστικές λιχουδιές.

Για ακόμα μια χρονιά το Allou! Fun Park σας μεταφέρει στον πιο όμορφο και ταυτόχρονα fun Χριστουγεννιάτικο προορισμό της πόλης!