ΤΑ ΝΕΑ

Βοο ΣΟΥ ΚΟΥ με την μάγισσα Kidoφρούλα

06.10.2022
Βοο ΣΟΥ ΚΟΥ με την μάγισσα Kidoφρούλα
Βοο ΣΟΥ ΚΟΥ
Τρομερά Σαββατοκύριακα τον Οκτώβριο
με τη μάγισσα Kidoφρούλα στο Kidom!


Το Kidom του Allou! Fun Park υποδέχεται και φέτος το Halloween και τη φοβερή Kidoφρούλα, τη μικρή μαγισσούλα που ζει στο 3ο σύννεφο δεξιά πάνω από τον παραμυθένιο κόσμο του Kidom.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Kidoφρούλα επισκέπτεται το Kidom την περίοδο του Halloween, για να χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης στους αγαπημένους της φίλους, τα παιδιά!

Κάθε Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, η Kidoφρούλα υποδέχεται τους φίλους της στο υπέροχο Kidoφρουλοσπιτάκι της στο Kidom και μοιράζεται μαζί τους τα μυστικά της!
Ανακατεύει το καζάνι της λέγοντας το μαγικό της ξόρκι και μαζί με τα παιδιά ετοιμάζει το αγαπημένο της kidoφρουλοφίλτρο! Και φυσικά, όσα παιδιά την επισκεφθούν παίρνουν δώρο την αγαπημένη της μυστική συνταγή.

Και το Halloween στο Kidom συνεχίζεται με τις υπέροχες βοηθούς της Kidoφρούλας που υποδέχονται όλα τα παιδιά σε μια απόλυτα Halloween ατμόσφαιρα για να ετοιμάζουν τις πιο υπέροχες Halloween κατασκευές και χειροτεχνίες.
Ο παραμυθένιος κόσμος του Halloween και η γλυκιά Kidoφρούλα θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους έως τις 30 Οκτωβρίου στο Kidom του Allou! Fun Park. Προλάβετε να την επισκεφθείτε!
*Ώρες λειτουργίας των Halloween δραστηριοτήτων: Σαββατοκύριακα 14.00-22.00!

Η διασκέδαση στο παραμυθένιο Kidom ολοκληρώνεται με πολύ παιχνίδι στον ολοκαίνουριο παιχνιδότοπο PlayLand με τεράστια φουσκωτά, το μεγαλύτερο και ομορφότερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πύργο Youpi Tower, τα βαρκάκια Bloom – Bloom, και σε πολλά ακόμα παιχνίδια!

Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών
Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!