ΤΑ ΝΕΑ

Halloween στο Allou! Fun Park!

06.10.2022
Halloween στο Allou! Fun Park!
Halloween στο Allou! Fun Park!

Το πιο φαντασμαγορικό Halloween της Αθήνας ξεκινάει 1η Οκτωβρίου!


Ένας μήνας, 11 φαντασμαγορικά shows, 30 χορευτές και ηθοποιοί, εντυπωσιακά κοστούμια, τρομακτικές μεταμφιέσεις και τα πιο θεαματικά χορευτικά δρώμενα σε περιμένουν και φέτος στα Freaky Weekends του Allou! Fun Park.

Εκατοντάδες κολοκύθες, αράχνες, σκιάχτρα, σκελετοί και υπέροχη θεματική διακόσμηση χαρίζουν στο Allou! μια μοναδική Halloween ατμόσφαιρα προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις κι ανατριχίλα σε όλους τους επισκέπτες.

Οι μεγαλύτεροι εφιάλτες σου ζωντανεύουν και φέτος το Halloween στα Freaky Weekends του Allou! Fun Park

Όλα τα Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου ζόμπι, σκελετοί, Halloween φιγούρες και φανταστικοί χαρακτήρες ζωντανεύουν στο Allou! δημιουργώντας ένα σκηνικό βγαλμένο κατευθείαν από κινηματογραφική ταινία.

Θεματικά κοστούμια, τρομακτικές μεταμφιέσεις, Halloween μεταμορφώσεις από κορυφαίους make -up artists και χορευτικά δρώμενα βάζουν τον επισκέπτη στο απόλυτο Halloween mood με πολύ τρόμαγμα αλλά και κέρασμα!

Ετοιμαστείτε για τα πιο Freaky Weekends και γιορτάστε το φετινό Halloween όπως ποτέ:

  • 1 & 2 Οκτωβρίου - Opening Weekend & Zombie Fest: Το Halloween ξεκινάει και τα ζόμπι έχουν την τιμητική τους! Βγαίνουν από τον τάφο τους και για ένα ολόκληρο μήνα χαίρονται την ελευθερία τους στο Allou! Fun Park προκαλώντας ανατριχίλα και τρόμο σε όσους επισκέπτες βρεθούν στο διάβα τους….

  • 8 & 9 Οκτωβρίου - Skeleton Dia De Los Muertos: Η Ημέρα των Νεκρών ήρθε στο Allou! Fun Park. Οι νεκροί ξυπνάνε και παίρνουν μέρος σε μια πολύχρωμη γιορτή ξορκίζοντας το σκοτάδι. Μετά επιστρέφουν και πάλι στη γη. Μια μοναδική παρέλαση σκελετών που τσακίζει κόκκαλα σ’ ένα μοναδικό event με Μεξικάνικο άρωμα.

  • 15 & 16 Οκτωβρίου - Cosplay Horror Parade: Τρομακτικοί ήρωες και φανταστικοί χαρακτήρες ζωντανεύουν σε μια μοναδική παρέλαση απόκοσμων cosplayers, μαζί με hot horror gaming challenges από τους master του είδους!

  • 22 & 23 Οκτωβρίου: Freaky Circus Parade: Εάν βλέπεις κλόουν και τρέχεις να κρυφτείς, έλα να αντιμετωπίσεις τους χειρότερους σου εφιάλτες στο Freaky Circus Parade. Το στοιχειωμένο τσίρκο ζωντανεύει και παρουσιάζει την πιο φρικιαστική παράσταση. NEW HALLOWEEN ENTRY!

  • Παρασκευή 28 Οκτωβρίου - Zombie Fest: Η Γιορτή των Ζόμπι! Λίγο πριν το τέλος του Halloween τα ζόμπι ξεχύνονται στο Allou! σε μια τελευταία προσπάθεια να μεγαλώσουν τον πληθυσμό τους και να πάρουν με το μέρος τους όσους συναντήσουν. Παραμονεύουν στους διαδρόμους ακόμα και πάνω στα παιχνίδια. Η νύχτα πέφτει και οι νεκροί ζωντανεύουν…. Εσύ θα καταφέρεις να γλιτώσεις;

  • 29 & 30 Οκτωβρίου - Halloween Closing Event: Το απόλυτο Closing Event των Freaky Weekends με όλα τα τρομακτικά πλάσματα του Halloween να περνούν μπροστά από τα μάτια σας σε μια φαντασμαγορικά τρομακτική παρέλαση! Μην το χάσετε!

Freaky Weekends @ Allou! Fun Park

Τα events του Halloween ξεκινούν στις 19.00
Η είσοδος προτείνεται σε παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών.
Όσοι τρομάζουν εύκολα, να το ξανασκεφτούν!
Οι υπόλοιποι περάστε!


Και μην ξεχάσεις να επισκεφθείς το ΝΕΟ The House Of Fear: IRON Asylum!

Οι τρόφιμοι, ψυχασθενείς δολοφόνοι και στυγεροί εγκληματίες, κατέλαβαν το κτήριο.
Θα τολμήσεις να είσαι ένας από αυτούς που θα μπουν στο Άσυλο;
Θα μπορέσεις να επιβιώσεις ή θα μείνεις κι εσύ για πάντα μέσα;

Ζήσε την εμπειρία… αλλά μην πας ποτέ μόνος!