ΤΑ ΝΕΑ

Χριστούγεννα σημαίνει Allou Fun Park!

16.12.2022
Χριστούγεννα σημαίνει Allou Fun Park!
Και φέτος τις γιορτές όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Allou! Fun Park!

Φορέσαμε τα γιορτινά μας, το λαμπερό μας χαμόγελο και σε περιμένουμε στο Christmas date που θα σου μείνει αξέχαστο!

Christmas mood is all around! Χριστούγεννα σημαίνει παιχνίδι!

Ο πιο λαμπερός προορισμός της πόλης υποδέχεται τις φετινές γιορτές με νέα παιχνίδια τεχνολογίας, νέο House of Fear, εορταστικές παρελάσεις αλλά και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Και φέτος τα Χριστούγεννα, οι πιο συναρπαστικές εμπειρίες είναι μόνο στο Allou! Fun Park!

Ετοιμάσου για την πτήση της ζωής σου με το Birdly, το νέο VR Simulator, διάλεξε προορισμό και δες τον κόσμο όπως δεν τον έχεις φανταστεί!
Μπες στο ολοκαίνουργιο Monster Jam VR και ζήσε μια αξέχαστη VR διαδρομή με το μοναδικό, ανατρεπτικό, δυναμικό Monster Truck!
Εάν είσαι από τους τολμηρούς… μπες στο νέο Τhe House Of Fear: Ιron Asylum και ζήσε την απόλυτη εμπειρία τρόμου! Το τρομακτικά ρεαλιστικό σπίτι, με επιβλητικό σκηνικό, ειδικά εφέ, animatronics, τελευταίας τεχνολογίας props και αληθινούς ηθοποιούς θα σε συγκλονίσει και θα σε μεταφέρει σε μια τρομακτική διάσταση!

Νιώσε τον παλμό της διασκέδασης και εκτόξευσε την αδρεναλίνη σου στα ύψη!
Μην ξεχάσεις να κάνεις απίστευτες φιγούρες στο απίθανο παγοδρόμιο του Allou! και να βγάλεις αμέτρητες φωτογραφίες στο υπέροχα στολισμένο πάρκο!

Όλες τις γιορτές στο Allou! Fun Park θα βρεις πολλές δόσεις μαγείας … συνάντησε τον Καρυοθραύστη και την Κλάρα, τον καλικάντζαρο, ξυλοπόδαρους και απόλαυσε show με σαπουνόφουσκες!
Την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου το Allou! υποδέχεται τη νέα χρονιά με τη μουσική μπάντα των Tin Soldiers, εορταστική παρέλαση και υπέροχα πυροτεχνήματα. Μια μοναδική, πολύχρωμη γιορτή γεμάτη ευχές, χαρά και πολύ παιχνίδι.

Την εορταστική μαγεία συμπληρώνει η υπέροχη Χριστουγεννιάτικη αγορά του Allou!. Εδώ θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από μοναδικά χριστουγεννιάτικα στολίδια, γούρια, βιβλία, παιχνίδια, δώρα για τους αγαπημένους σου αλλά και πολλές γλυκές και αλμυρές Delicatessen λιχουδιές!

Όλα αυτά στο πιο ασφαλές περιβάλλον! Γιατί το Allou & το Kidom αξιολογήθηκαν και έλαβαν βεβαίωση ελέγχου Safe Restart από την TUV Hellas (TUV Nord) για την ασφαλή λειτουργία τους και τα μέτρα προστασίας που λαμβάνουν απέναντι στον Covid-19.


Σε περιμένουμε για τα πιο λαμπερά Χριστούγεννα γεμάτα παιχνίδι και χαρά!
Γιατί και φέτος το απόλυτο Xmas meeting point σου είναι μόνο το Allou! Fun Park!


Πουθενά δεν είναι Allou!
Allou! Fun Park.
Πολύ μεγάλο για να το χάσεις!


• Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες
• Εορταστικό ωράριο λειτουργίας:
23 Δεκεμβρίου 2022 – 8 Ιανουαρίου 2023, 10:00 – 00:00
(31.12.2022, 10:00 -21:00)