ΤΑ ΝΕΑ

Red Alert! Ελάτε να γνωρίσετε τον ΡΕΝΤ από την ταινία «Angry Birds: Η Ταινία 2»!

19.02.2020
Red Alert!  Ελάτε να γνωρίσετε τον ΡΕΝΤ  από την ταινία «Angry Birds: Η Ταινία 2»!
Λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία το Kidom, το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα, υποδέχεται τον μοναδικό ΡΕΝΤ από την ταινία «Angry Birds: Η Ταινία 2» !

Ο ΡΕΝΤ μαζί με την υπόλοιπη παρέα, πρωταγωνιστεί στην ταινία «Angry Birds: Η Ταινία 2» που θα προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 5 Σεπτεμβρίου. Σε αυτή την ταινία o εκρηκτικός ΡΕΝΤ, ο γρήγορος Τσακ και ο ευέξαπτος Μπομπ πρέπει να συνεργαστούν με τα γουρούνια, σε μία ξεκαρδιστική περιπέτεια με στόχο να αφοπλίσουν κάθε φονικό όπλο, πριν καταστραφούν. Δείτε εδώ το trailer της ταινίας: https://tinyurl.com/y2vdjba3

Μη χάσετε την ευκαιρία να συναντήσετε τον ΡΕΝΤ στο Kidom!

Ελάτε να τον γνωρίσετε από κοντά, να φωτογραφηθείτε και να διασκεδάσετε μαζί του από την Παρασκευή 30 Αυγούστου έως την Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου και το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Σεπτεμβρίου και ώρες 11:00-15:00 & 18:00 – 22:00!
Μαζί με τον ΡΕΝΤ οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε παιχνίδια εμπνευσμένα από την ταινία! Το αγαπημένο memory game με ήρωες από την ταινία και το πιο διασκεδαστικό πάζλ θα μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά και θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές! Μαζί, πολλές εκπλήξεις και δωράκια για όλους τους μικρούς μας φίλους!

Εκτός από τον ΡΕΝΤ, στο παραμυθένιο Kidom σας περιμένουν όλα τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών: ο παιδότοπος του Kidom Fouskes, με τα τεράστια φουσκωτά, το μεγαλύτερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πιο ψηλό πύργο Youpi Tower και πολλά- πολλά ακόμα σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς … μόνο για παιδιά!

Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών
Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!