ΤΑ ΝΕΑ

Shoot Score Win! Το Allou! Fun Park γιορτάζει το μπάσκετ

19.02.2020
 Shoot Score Win! Το Allou! Fun Park γιορτάζει το μπάσκετ
To Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, ζει σε ρυθμούς μπάσκετ και σας προσκαλεί να πάρετε μέρος σε μοναδικές δράσεις θεματικές με το αγαπημένο άθλημα μικρών και μεγάλων και να κερδίσετε πολλά μπασκετικά δώρα!

Από το Σάββατο 24 Αυγούστου έως και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 τέσσερις μοναδικές μπασκετικές δραστηριότητες, κέφι και ατελείωτο παιχνίδι σας περιμένουν στο Allou! για να ζήσετε από κοντά μια διαφορετική εμπειρία μπάσκετ!

Πάρτε μέρος στο Lay Up Challenge, αναμετρηθείτε στις Ελεύθερες βολές, τσεκάρετε τις γνώσεις σας στον Τροχό του Μπάσκετ και δοκιμάστε τις ικανότητές σας στο Basket Limbo Dance!

Let’s Play! Μπάσκετ, Εκπλήξεις, Δώρα!

Βγάλτε τον παίκτη που κρύβετε μέσα σας, πάρτε μέρος στις δοκιμασίες και δηλώστε συμμετοχή στις εβδομαδιαίες κληρώσεις που χαρίζουν σε πάνω από 30 τυχερούς υπέροχα δώρα: ηχεία και action κάμερες από την Sencor, συμμετοχή στο Back to School camp της Eurohoops Academy, συνδρομές εκμάθησης μπάσκετ στον Ιωνικό, Allou! XXL Pass και πολλά ακόμα.

Μην χάσετε τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ που θα γίνει στο Allou! Fun Park το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου το απόγευμα με Live Radio από τον Athens DeeJay 95.2, Cheerleaders Show από επαγγελματική ομάδα και πολλές εκπλήξεις!
Μαζί μας και γνωστοί παίκτες του μπάσκετ που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους, θα υπογράψουν αυτόγραφα θα παίξουν και θα φωτογραφηθούν με τους μικρούς μας φίλους.