ΤΑ ΝΕΑ

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας στο Kidom! Η γιορτή που έγινε θεσμός με παιχνίδι και δώρα!

19.02.2020
Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας στο Kidom! Η γιορτή που έγινε θεσμός με παιχνίδι και δώρα!
Το Kidom του Allou! Fun Park γιορτάζει και φέτος την Παγκόσμια Μέρα Οικογένειας!

Μια ημέρα θεσμός για το πάρκο που αγκαλιάζει κάθε μέρα εκατοντάδες οικογένειες με παιδιά χαρίζοντας τους μοναδικές στιγμές οικογενειακής διασκέδασης.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Kidom του Allou! Fun Park στηρίζει έμπρακτα το θεσμό της οικογένειας και οργανώνει ένα 2ημερο event με δράσεις, βιωματικές δραστηριότητες και παιχνίδια για όλη την οικογένεια, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα μέλη της να έρθουν πιο κοντά μέσα από το παιχνίδι! Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου στο Kidom του Allou! Fun Park μικροί - μεγάλοι παίζουν, διασκεδάζουν και μπαίνουν στην κλήρωση για μεγάλα οικογενειακά δώρα!
Δείτε τους όρους του διαγωνισμού εδώ

Οι γονείς γίνονται κι αυτοί παιδιά και καλούνται να συναγωνιστούν άλλες οικογένειες παίζοντας κλασικά αγαπημένα παιχνίδια μαζί με τα παιδιά τους! Στον μεγάλο παιχνιδότοπο Fouskes στήνονται, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οικογενειακά παιχνίδια όπως αυγοδρομίες και τσουβαλοδρομίες, εκπλήξεις και πολλά ακόμα. Τέσσερεις δοκιμασίες, τέσσερις σταθμοί, ατελείωτο γέλιο, υπέροχες οικογενειακές στιγμές και φυσικά πολλά δώρα!

Ωράριο Family Day: 11:00 - 21:00

Οι οικογένειες που συμμετέχουν σε όλα τα παιχνίδια μπαίνουν στην κλήρωση για 10 ασφαλιστικά προγράμματα πλήρους ιατροφαρμακευτικής κάλυψης από ατύχημα για ένα χρόνο από την Εθνική Ασφαλιστική και Kidom Family Pass γι ακόμα περισσότερο παιχνίδι.

Family Day @ Kidom του Allou! Fun Park
Οικογένεια στο FULL, Παιχνίδι στο FULL, Ζωή στο FULL!
Και το παιχνίδι συνεχίζεται πάντα στο Kidom, το βασίλειο των παιδιών!