ΤΑ ΝΕΑ

To Allou! Fun Park σε στέλνει στο Grand Prix της F1 στη Βουδαπέστη!

19.02.2020
To Allou! Fun Park σε στέλνει στο Grand Prix της F1 στη Βουδαπέστη!
To Time Attack Challenge επιστρέφει στο Allou! Fun Park
Ετοιμαστείτε για την απόλυτη πρόκληση και κερδίστε ταξίδι για δύο άτομα στο GRAND PRIX της F1 στη Βουδαπέστη!

Φέτος το Πάσχα τo Allou! Fun Park σε συνεργασία με την PRT Motorsport διοργανώνει το 2ο Power Karts Time Attack Challenge και στέλνει το νικητή στο Grand Prix της F1 στη Βουδαπέστη με τους ειδικούς στα αθλητικά ταξίδια το GrazyTravel.

Από 20 Απριλίου έως και 5 Μαΐου όσοι παίξουν στα Power Karts, μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για το 2ο Time Attack Challenge, που θα γίνει την Παρασκευή 17 Μαΐου στην πίστα των Power Karts στο Allou! Fun Park.

Ο νικητής του Time Attack Challenge, θα κερδίσει ένα αξέχαστο "αγωνιστικό" 4ήμερο στο Grand Prix της Formula 1 στη Βουδαπέστη από το GrazyTravel, που ξέρει να σας ταξιδεύει στους αγώνες της F1 !

Ένα ταξίδι γεμάτο αγωνιστική ένταση, θέαμα αλλά και εικόνες ταξιδιωτικής ηρεμίας και αρμονίας σ έναν από τους πιο όμορφους ταξιδιωτικούς προορισμούς της Ευρώπης!

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι στο Time Attack Challenge, που θα αναδειχθούν από κλήρωση, θα ζήσουν μια μοναδική αγωνιστική εμπειρία και θα κερδίσουν αναμνηστικά δώρα από την Shell και το Allou! Fun Park, ενώ οι τρεις με τον καλύτερο χρόνο θα κερδίσουν ατομική προπόνηση με αγωνιστικό καρτ από την PRT Motorsport.

Την ημέρα του event, στις 17 Μαΐου, μέλη της αγωνιστικής ομάδας καρτ της PRT Motorsport θα παρέχουν οδηγίες στους διαγωνιζόμενους για τη σωστή διαχείριση της ταχύτητας, ενώ μετά τον αγώνα όλοι οι συμμετέχοντες θα μάθουν πως να βελτιώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες.

Μαζί μας και ο Music 89,2 σ’ ένα μοναδικό live που θα κρατάει τον παλμό της βραδιάς με όλες τις νέες επιτυχίες και θα μεταδίδει τις λεπτομέρειες του event!

Πουθενά δεν είναι Allou! | Allou! Fun Park! | Πολύ μεγάλο για να το χάσεις!

GrazyTravel Για ταξίδια γεμάτα θεάματα κι εμπειρίες / www.grazytravel.com | T: 210 3237333