ΤΑ ΝΕΑ

FUNKY BUDDHA Moments @ Allou! Fun Park

09.09.2016
FUNKY BUDDHA Moments @ Allou! Fun Park
Το Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, συνεργάζεται για πρώτη φορά με τη Funky Buddha, τη πιο upcoming ελληνική εταιρεία νεανικών ρούχων σε έναν funky διαγωνισμό: FUNKY BUDDHA Moments @ Allou! Fun Park. 
Για έναν ολόκληρο μήνα, από τις 9 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, έρχεσαι στο Allou! για ατελείωτο παιχνίδι και μπορεί να φύγεις με ένα total Funky Buddha look. Απλά βγάζεις μια φωτό στο stand που θα βρεις στο πάρκο, με το funky girl ή το funky boy, την post-άρεις στο instagram account σου ή/και στo facebook profile σου με hashtag #funkybuddhallou και ζητάς από τους φίλους σου να σου κάνουν like! Κάθε εβδομάδα οι δύο φωτογραφίες με τα περισσότερα likes θα κερδίζουν από ένα σετ ρούχων Funky Buddha, ενώ το 3ο και 4ο post σε likes από δύο Allou! XXL Pass για non-stop fun! Κάθε εβδομάδα και 4 νικητές για 1 ολόκληρο μήνα! 
Τα ρούχα της Funky Buddha είναι ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας και βέβαια για τη βόλτα σου στο Allou! Fun Park. Δυναμικά, χαρούμενα, εκφραστικά, με προσεγμένες ποιότητες και λεπτομέρειες, μα πάνω από όλα άνετα για να μπαίνεις από το Move it μέχρι το Shock Tower! 
Ευκαιρία να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, και παράλληλα να διασκεδάσεις στα πιο fun παιχνίδια! Ζήσε FUNKY BUDDHA Moments @ Allou! Fun Park, μπες στο διαγωνισμό και κέρδισε το look και πολύ παιχνίδι!