ΤΑ ΝΕΑ

Ο Σιντ από την ταινία «H Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης» στο Kidom 6 – 11 Σεπτεμβρίου!

06.09.2016
Ο Σιντ από την ταινία «H Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης» στο Kidom 6 – 11 Σεπτεμβρίου!

Λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία το Kidom, το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα, σιντ-ονίζεται με τον Σιντ: τον πανύψηλο, γλυκό βραδύπους από τη σειρά ταινιών «Η Εποχή των Παγετώνων».

Ο Σιντ μαζί με την υπόλοιπη παρέα πρωταγωνιστεί αυτή την εποχή στην νέα ταινία της σειράς με τίτλο «Η Εποχή των Παγετώνων – Σε Τροχιά Σύγκρουσης» που προβάλλεται στους κινηματογράφους και σε 3D. Σε αυτή την ταινία το αέναο κυνήγι του Σκρατ για το βελανίδι του τον εκτοξεύει στο διάστημα, όπου κατά λάθος ξεκινά μια σειρά γεγονότων που αλλάζουν και απειλούν τον κόσμο της Εποχής των Παγετώνων. Στην προσπάθεια τους να σωθούν οι ήρωες της αγέλης θα αφήσουν το σπίτι τους για μια αποστολή γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια, ταξιδεύοντας σε εξωτικά νέα μέρη και συναντώντας διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες. Μέσα σε όλα αυτά ο Σιντ, αθεράπευτα αισιόδοξος, αναζητά με επιμονή την κοπέλα που θα του κλέψει την καρδιά.


Ο Σιντ θα βρίσκεται στο Kidom από τη Τρίτη 6 έως και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, και ώρες 19:30 – 22:30  για να παίξει και να φωτογραφηθεί με τα παιδιά. Μη χάσετε την ευκαιρία να τον συναντήσετε!