ΤΑ ΝΕΑ

Dino Days! Ηρθε παλι… η εποχή τους!

20.05.2022
Dino Days! Ηρθε παλι… η εποχή τους!
Το Kidom του Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα υποδέχεται τους πιο ζωντανούς Δεινόσαυρους που έχετε δει ποτέ!

Οι ημέρες δεινοσαύρων ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ! Οι αγαπημένοι μας δεινόσαυροι θα είναι κοντά μας έως 12/6! Πρόγραμμα εμφανίσεων: έως 29/5 καθημερινά και τον Ιούνιο τα Σαββατοκύριακα 4-5 & 11-12 Ιουνίου! Προλάβετε να τους δείτε! 

Αγαπημένα προϊστορικά πλάσματα ξυπνάνε από τη λήθη, βγαίνουν από τη σπηλιά τους και ζωντανεύουν ανάμεσά μας! Ελάτε να τους γνωρίσετε από κοντά, να περπατήσετε δίπλα τους, να τους ακούσετε να βρυχώνται, να τους αγγίξετε και να φωτογραφηθείτε μαζί τους.

Κινούμενοι δεινόσαυροι φυσικού μεγέθους, με ήχους και βρυχηθμούς που μας γυρίζουν εκατομμύρια χρόνια πριν σε συνδυασμό με τη φυσική ομορφιά του πάρκου, τις θεματικές δράσεις και τη διακόσμηση, δίνουν την αίσθηση στον επισκέπτη ότι βρίσκεται στην εποχή που ζούσαν αυτά τα εντυπωσιακά προϊστορικά ζώα.

Ο μοναδικός Τυραννόσαυρος Rex, ο Τρικεράτωψ, ο Σπινόσαυρος, ο Ράπτωρας και ο Αλλόσαυρος είναι ορισμένοι από τους δεινόσαυρους που θα δείτε να περιφέρονται ολοζώντανοι στο Kidom. Και η περιπέτεια δεν τελειώνει εδώ …

Ταξιδέψτε στο παρελθόν και γνωρίστε όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για τα απίθανα αυτά πλάσματα. Πάρτε την πυξίδα σας και τα εργαλεία σας από το Αρχηγείο των Παλαιοντολόγων, βρείτε απολιθώματα και τα ξεχασμένα από το χρόνο αυγά δεινοσαύρων και πάρτε το δικό σας Πτυχίο Παλαιοντολόγου!

Ετοιμαστείτε για υπέροχες δεινοσαυρο-κατασκευές με τα πλαστοζυμαράκια της Play-Doh και πάρτε μέρος στο φοβερό Dino Nerf Challenge με τους μοναδικούς Dino Nerf εκτοξευτές για μοναδικά δώρα!

Ακόμα, ανακαλύψτε την υπέροχη DINO RISE συλλογή της PLAYMOBIL, παίξτε με τα υπέροχα παιχνίδια της, φωτογραφηθείτε στο τζιπ του φύλακα και πάρτε μέρος στην κλήρωση για απίθανα PLAYMOBIL δώρα!

Η διασκέδαση στο παραμυθένιο Kidom ολοκληρώνεται με πολύ παιχνίδι στον ολοκαίνουριο παιχνιδότοπο PlayLand με τεράστια φουσκωτά, το μεγαλύτερο και ομορφότερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πύργο Youpi Tower, τα βαρκάκια Bloom – Bloom, και σε πολλά ακόμα παιχνίδια!

Όλα αυτά στο πιο ασφαλές περιβάλλον! Γιατί το Kidom αξιολογήθηκε και έλαβε βεβαίωση ελέγχου Safe Restart από την TUV Hellas (TUV Nord) για την ασφαλή λειτουργία του και τα μέτρα προστασίας που λαμβάνει απέναντι στον Covid-19.

Διασκεδάζουμε με Ασφάλεια:
  • Ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας προστασίας στις ουρές αναμονής, κατά την είσοδο στα παιχνίδια, και τους κοινόχρηστους χώρους με συνωστισμό. Υποχρεωτική χρήση μάσκας προστασίας στους κλειστούς χώρους
  • Ειδικές σημάνσεις για τήρηση αποστάσεων υπάρχουν σε όλους τους χώρους του πάρκου για διευκόλυνση των επισκεπτών.
  • Αντισηπτικό διάλυμα είναι διαθέσιμο σε όλα τα παιχνίδια αλλά και σε πολλά σημεία μέσα στο πάρκο.
  • Όλα τα παιχνίδια και οι επιφάνειες αφής απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση.
  • Ηχητικές αναγγελίες θυμίζουν τα μέτρα ασφαλείας, ενώ σχετικές οδηγίες έχουν αναρτηθεί σε όλα τα μέσα επικοινωνίας του πάρκου υπενθυμίζοντας πώς παίζουμε με ασφάλεια.

Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών
Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!