ΤΑ ΝΕΑ

Μύθοι του Αισώπου!

07.06.2022
Μύθοι του Αισώπου!

Σε σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη

Ένα μικρό θεατρικό στολίδι έως 19 Ιουνίου 2022
στο Allou! Fun Park!

To Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας της χώρας, ανοίγει για πρώτη φορά αυλαία και υποδέχεται την αγαπημένη μικρών και μεγάλων, Κάρμεν Ρουγγέρη, σε μια θεατρική παραγωγή για όλη την οικογένεια.

Από το Σάββατο 19 Μαρτίου και κάθε μέρα έως 19 Ιουνίου 2022, η Κάρμεν Ρουγγέρη και οι συνεργάτες της παρουσιάζουν Μύθους του Αισώπου στο Allou! Fun Park.
Επτά αγαπημένοι και γνωστοί μύθοι, ξεδιπλώνονται με ένα μοναδικό τρόπο σε μικρής διάρκειας καθημερινές παραστάσεις, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε παιδιά κάθε ηλικίας να απολαύσουν μια όμορφη και διδακτική θεατρική παράσταση σ’ ένα χώρο που εδώ και 20 χρόνια προάγει με συνέπεια την οικογενειακή και παιδική διασκέδαση. Κάθε μύθος και μια ξεχωριστή ημίωρη παράσταση!

Υπό τη σκηνοθετική επίβλεψη της μοναδικής Κάρμεν Ρουγγέρη, μια ομάδα ηθοποιών μας συστήνει τον Αίσωπο και τη ζωή του και στη συνέχεια μας μεταφέρει στον κόσμο του ζωντανεύοντας αγαπημένους μύθους που γνωρίζουν τα περισσότερα παιδιά. «Ο τζίτζικας κι ο μέρμηγκας», «Ο λαγός και η χελώνα», «Το λιοντάρι και το ποντίκι», «Ο ψεύτης βοσκός», είναι ορισμένοι από τους μύθους που τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν.

Κάθε μύθος δίνει το δικό του μήνυμα και είναι δοσμένος με απόλυτα κατανοητό τρόπο ακόμα και στις πιο μικρές ηλικίες. Τα προσεγμένα κοστούμια, τα σκηνικά, η μουσική, ο φωτισμός και οι βιντεοπροβολές που συνοδεύουν κάθε παράσταση, προσφέρουν ένα μοναδικό θεατρικό αποτέλεσμα που θα απολαύσει όλη η οικογένεια. Το τέλος κάθε παράστασης αποκτά διαδραστικό χαρακτήρα, καθώς μέσα από ένα ολιγόλεπτο παιχνίδι τα παιδιά αντιλαμβάνονται τη διαχρονικότητα των νοημάτων και της γλώσσας του Αισώπου με πολλές αναφορές στο σήμερα.

Οι παραστάσεις δίδονται καθημερινά στο Allou! Fun Park Hall, ένα ολοκαίνουριο, ζεστό, φιλικό και ασφαλή χώρο στην καρδιά του Allou!, ειδικά διαμορφωμένο για να φιλοξενεί καλλιτεχνικά δρώμενα και παραστάσεις. Γιατί μέσα από την τέχνη και το παιχνίδι τα παιδιά εξελίσσονται συναισθηματικά, αποκτούν δημιουργική σκέψη και αισθάνονται χαρούμενα και ολοκληρωμένα. Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος αυτής της καλλιτεχνικής δράσης και συνεργασίας: Τα χαρούμενα, γελαστά και γεμάτα παιδιά!

«Μύθοι του Αισώπου» έως 19 Ιουνίου στο Allou! Fun Park.
Μικρές θεατρικές παραστάσεις για όλους με την υπογραφή της Κάρμεν Ρουγγέρη με αγάπη και σεβασμό για τα παιδιά.

Κείμενο – Σκηνοθεσία – Αφήγηση : Κάρμεν Ρουγγέρη
Σκηνικά – Κοστούμια: Χριστίνα Κουλουμπή
Μουσική: Στέφανος Βαρελάς
Χορογραφίες - Κίνηση - Φωτισμοί: Πέτρος Γάλλιας
Στίχοι: Ανδρέας Κουλουμπής
Βοηθός Σκηνοθέτη: Κατερίνα Γεωργάκη
Δ/νση Παραγωγής : Ελένη Καρτάση
Παίζουν: Νεκτάριος Καλαϊτζάκης, Σοφία Περίδη, Λίλη Τέγου

Καθημερινές ημίωρες παραστάσεις:
Τρίτη έως Παρασκευή: από τις 18:00 έως τις 20:30
Σάββατο & Κυριακή: από τις 12:00 έως τις 19:00
Ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα παραστάσεων εδώ

Και καθημερινές πρωί παραστάσεις για σχολεία.

Πληροφορίες: Allou! Fun Park – τηλ: 210 8092888 – info@alloufunpark.gr - www.allou.gr
Κρατήσεις για σχολεία: 210 8092853 – 210 8092856 - info@alloufunpark.gr

Και όλα αυτά στο πιο ασφαλές περιβάλλον!
Γιατί το Allou! Fun Park αξιολογήθηκε και έλαβε βεβαίωση ελέγχου Safe Restart από την TUV Hellas (TUV Nord) για την ασφαλή λειτουργία του και τα μέτρα προστασίας που λαμβάνει απέναντι στον Covid-19.