ΤΑ ΝΕΑ

Restart @ Allou!

01.06.2022
Restart @ Allou!
To Allou! Fun Park επέστρεψε!

Το Allou! Fun Park και το Kidom σας υποδέχονται για ατελείωτο παιχνίδι!

Στη νέα αυτή πραγματικότητα, ευθύνη μας είναι να κάνουμε ό,τι είναι εφικτό για τη διασφάλιση της υγείας των πελατών και των εργαζομένων μας. Για το λόγο αυτό,
το Allou! Fun Park αξιολογήθηκε και έλαβε βεβαίωση ελέγχου Safe Restart από την TUV Hellas (TUV Nord) για την ασφαλή επανεκκίνηση της λειτουργίας των πάρκων Allou! & Kidom και τα μέτρα προστασίας που λαμβάνει απέναντι στον Covid-19.

Ο έλεγχος Safe Restart πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Allou! Fun Park με βάση τις Εθνικές Νομοθετικές Απαιτήσεις και Κατευθυντήριες Οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας για την προστασία από αναπνευστική λοίμωξη από το νέο κορονοϊό. Με την ολοκλήρωσή του η TUV HELLAS (TUV NORD) εξέδωσε αναλυτική αναφορά που πιστοποιεί τη συμμόρφωση των πάρκων με τις προδιαγραφές ελέγχου.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ακολουθούμε τις παρακάτω οδηγίες:
  • Πλένουμε συχνά τα χέρια μας με νερό και σαπούνι για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα.
  • Κάνουμε χρήση αντισηπτικού διαλύματος κατά την επιβίβαση αλλά και αποβίβαση από τα παιχνίδια.
  • Ακολουθούμε τις οδηγίες του προσωπικού και περιμένουμε τη σειρά μας. Δε συνωστιζόμαστε.

  • Στο Allou! η είσοδος γίνεται μόνο από την κεντρική πύλη. Η έξοδος θα γίνεται μόνο από την πύλη που βρίσκεται απέναντι από το Kidom. Η πύλη που βρίσκεται δίπλα στο Star Flyer παραμένει κλειστή.
  • Στο Kidom η είσοδος γίνεται μόνο από την κεντρική πύλη του πάρκου, ενώ η έξοδος από την πλαϊνή πύλη (δίπλα στο παιχνίδι Yupi Tower).
Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών μας τόσο μέσα στα πάρκα, όσο και στις πύλες εισόδου και εξόδου υπάρχουν επαρκείς σημάνσεις. Το προσωπικό μας βρίσκεται εδώ για να επιτηρεί προς αποφυγή συνωστισμού, και να σας διευκολύνει!

Κάποιες παραπάνω πληροφορίες:
  • Όλοι οι χώροι εστίασης των πάρκων λειτουργούν κανονικά. 
  • Το Allou! Fun Park διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει την είσοδο / παραμονή στους χώρους του, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τους κανόνες ασφαλείας.
  • Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή άτομα με προβλήματα υγείας ανεξαρτήτου ηλικίας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, εισέρχονται στους χώρους του πάρκου με δική τους ευθύνη.
  • Λαμβάνοντας υπόψη ότι οποιοσδήποτε δημόσιος χώρος, παρουσιάζει κίνδυνο έκθεσης στον covid19, το Allou! Fun Park εφαρμόζει όλα τα απαραίτητα μέτρα, χωρίς όμως να μπορεί να σας εγγυηθεί τη μην έκθεσή σας στον ιό κατά τη διάρκεια της επίσκεψή σας.
Στο Allou! Fun Park η προστασία της υγείας των επισκεπτών και των εργαζομένων μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

Συστήνουμε στους επισκέπτες μας να προμηθεύονται τα ημερήσια πάσα διασκέδασης Allou! Pass και Kidom Pass ηλεκτρονικά, μέσα από το eshop μας πριν την επίσκεψή τους. Για τις αγορές μέσα στο πάρκο προτιμάμε τις ανέπαφες συναλλαγές!

Για την είσοδό σας στο πάρκο, υπάρχει Γενική Είσοδος ύψους 5€, η οποία ισχύει και για τα δύο πάρκα Allou! και Kidom Το ποσό της γενικής εισόδου εμπεριέχεται στην αγορά κάθε πάσου.

Το ποσό της γενικής εισόδου (5€) αφαιρείται από οποιαδήποτε αγορά σας μέσα στο πάρκο (εξαιρούνται τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, τα προϊόντας εστίασης, οι αγορές από τα καταστήματα λιανικής και οι ισχύουσες προσφορές του πάρκου). Σε περίπτωση μη εξαργύρωσης του ποσού της εισόδου την ίδια ημέρα, μπορείτε να κάνετε χρήση του ποσού σε επόμενη επίσκεψή σας μεταφέροντάς το σε μια Allou! Fun Card.Στις περιπτώσεις προαγοράς μέσω eshop, η Γενική Είσοδος αφορά μόνο στο συνοδό και όχι στον κάτοχο πάσου μέσω eshop, ο οποίος εισέρχεται στο πάρκο δωρεάν.

Παιδιά μικρότερα των 3 ετών εισέρχονται στο πάρκο δωρεάν.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τρέχοντα μέτρα και κανονισμούς επισκεφθείτε το site eody.gov.gr


Συχνές ερωτήσεις – FAQ

1. Ποιο είναι το ωράριο λειτουργίας του Allou! Fun Park;
Allou!
Δευτέρα – Παρασκευή: 17.00 – 00.00
Σαββατοκύριακα και αργίες: 10.00 – 00.00
Kidom
Δευτέρα – Παρασκευή: 16.30 – 23.30
Σαββατοκύριακα και αργίες: 10.00 – 23.30

2. Τι ισχύει με τα παιχνίδια του πάρκου όπου γίνεται χρήση γυαλιών VR ή κράνους?
Όλα τα παιχνίδια του πάρκου ανεξαιρέτως καθαρίζονται σχολαστικά μετά από κάθε χρήση.
Ειδικότερα:στα παιχνίδια όπου επιβάλλεται η χρήση γυαλιών VR (360 VR X-treme & Hologate) γίνεται συστηματική απολύμανση των γυαλιών με ειδικά μαντηλάκια καθαρισμού μετά από κάθε χρήση,
Στο παιχνίδι Power Karts: Όλα τα κράνη καθαρίζονται σχολαστικά πριν από κάθε χρήση.

3. Γίνονται πάρτυ / εκδηλώσεις στο πάρκο;
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κανονικά το πάρτι σας στο Allou! Fun Park & στο Kidom. Οι χώροι, οι διαδικασίες και το πρόγραμμα των πάρτι έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν την ξεχωριστή μέρα του παιδιού σας με απόλυτη ασφάλεια. Καλέστε μας στο 210 8092853 να σας ενημερώσουμε αναλυτικά.

4. Ποια μέτρα έχετε λάβει για την προστασία των επισκεπτών;
Αντισηπτικό χεριών είναι διαθέσιμο σε πολλαπλά σημεία εντός των πάρκων, ενώ όλα τα παιχνίδια απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση. 

5. Η χρήση των WC είναι ασφαλής;
Φροντίζουμε για την απολύμανση των WC κάθε 20 λεπτά, με πιστοποιημένες διαδικασίες καθαρισμού για την προστασία επισκεπτών και εργαζομένων.

6. Επιτρέπονται τα κατοικίδια στο Allou! Fun Park & Kidom;
Τα κατοικίδια επιτρέπονται στους χώρους των πάρκων αρκεί να έχουν λουρί και να συνοδεύονται από τον ιδιοκτήτη τους. Ο ιδιοκτήτης του κατοικίδιου είναι υπεύθυνος για τη διατήρηση καθαρών των χώρων του πάρκου.

7. Τι θα γίνει αν υπάρξει κρούσμα στο πάρκο;
Σε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος θα ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.