ΤΑ ΝΕΑ

Boo! ΣΟΥ ΚΟΥ

24.09.2021
Boo! ΣΟΥ ΚΟΥ

Μαγικά Σαββατοκύριακα τον Οκτώβριο
με τη μάγισσα Kidoφρούλα στο Kidom!


Το Kidom του Allou! Fun Park υποδέχεται για 3η χρονιά το Halloween και την αγαπημένη όλων των παιδιών μάγισσα Kidoφρούλα!
Η Kidoφρούλα, η μικρή γλυκιά μάγισσα που επισκέπτεται κάθε χρόνο το Kidom την περίοδο του Halloween, ζει στο 3ο σύννεφο δεξιά πάνω από τον παραμυθένιο κόσμο του πάρκου! Είναι αόρατη και εμφανίζεται μόνο την περίοδο του Halloween για να χαρίσει στα παιδιά μοναδικές στιγμές διασκέδασης!

Κάθε Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, η Kidoφρούλα υποδέχεται τους φίλους της στο υπέροχο Kidoφρουλοσπιτάκι της και μοιράζεται μαζί τους όλα της μυστικά! Ανακατεύει το καζάνι της λέγοντας το μαγικό της ξόρκι και μαζί με τα παιδιά ετοιμάζει το αγαπημένο της kidoφρουλοφίλτρο! Και φυσικά, τα παιδιά που την επισκέπτονται παίρνουν δώρο την αγαπημένη της μυστική συνταγή και υπέροχες λιχουδιές!

Αλλά το Halloween στο Kidom δεν τελειώνει εδώ! Οι βοηθοί της Kidoφρούλας υποδέχονται όλα τα παιδιά σε μια απόλυτα Halloween ατμόσφαιρα και μαζί ετοιμάζουν τις πιο υπέροχες Halloween κατασκευές! Το κάθε παιδί παραλαμβάνει το δικό του, ατομικό, εξοπλισμό για τις πιο όμορφες Halloween χειροτεχνίες με απόλυτη ασφάλεια.

Η Kidoφρούλα θα ανακατεύει το καζάνι της έως τις 31 Οκτωβρίου… Προλάβετε να την επισκεφθείτε!

Φυσικά στο Kidom σας περιμένουν όλα τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών: το μεγαλύτερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, ο πιο ψηλός πύργος Youpi Tower και πολλά- πολλά ακόμα σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς … μόνο για παιδιά!


Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών
Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!


To Kidom του Allou! Fun Park αξιολογήθηκε από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) και έλαβε βεβαίωση Safe Restart για την ασφαλή επαναλειτουργία του και τα μέτρα προστασίας που λαμβάνει στα πλαίσια του Covid-19.