ΤΑ ΝΕΑ

Freaky Weekends @ Allou! Fun Park

26.10.2021
Freaky Weekends @ Allou! Fun Park

Οι μεγαλύτεροι εφιάλτες σου ζωντανεύουν και φέτος το Halloween στο μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας!


Το Allou! Fun Park υποδέχεται και φέτος το Halloween με μια σειρά από μοναδικά events για ένα ολόκληρο μήνα, προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις, τρόμο κι ανατριχίλα σε όλους τους επισκέπτες.
Εκατοντάδες κολοκύθες, αράχνες, σκιάχτρα, σκελετοί και υπέροχη θεματική διακόσμηση χαρίζουν στο Allou! μια μοναδική Halloween ατμόσφαιρα και που μαζί με τα rides του πάρκου υπόσχονται σε όλους επισκέπτες μια ανεπανάληπτη εμπειρία παιχνιδιού.

Ο τρόμος επιστρέφει στα Freaky Weekends του Allou! Fun Park

Τα Σαββατοκύριακα από τις 2 έως και 31 Οκτωβρίου, ζόμπι, σκελετοί, Halloween φιγούρες και φανταστικοί χαρακτήρες ζωντανεύουν στο Allou! δημιουργώντας ένα σκηνικό βγαλμένο κατευθείαν από ταινία τρόμου.
Θεματικά κοστούμια, τρομακτικές μεταμφιέσεις, Halloween μεταμορφώσεις από κορυφαίους make -up artists και χορευτικά δρώμενα βάζουν τον επισκέπτη στο απόλυτο Halloween mood με πολύ τρόμαγμα αλλά και κέρασμα!

Δείτε τι θα συμβεί φέτος το Halloween στα Freaky Weekends του Allou! Fun Park:

2 -3 Οκτωβρίου - Opening Weekend: Το Halloween ξεκινάει και τα ζόμπι έχουν την τιμητική τους! Βγαίνουν από τον τάφο τους και για ένα ολόκληρο μήνα χαίρονται την ελευθερία τους στο Allou! Fun Park προκαλώντας ανατριχίλα και τρόμο σε όσους επισκέπτες βρεθούν στο διάβα τους…

9 & 10 Οκτωβρίου - Skeleton Dia De Los Muertos: Η Ημέρα των Νεκρών ήρθε στο Allou! Fun Park. Οι νεκροί ξυπνάνε και παίρνουν μέρος σε μια πολύχρωμη γιορτή ξορκίζοντας το σκοτάδι. Μετά επιστρέφουν και πάλι στη γη. Μια μοναδική παρέλαση σκελετών που τσακίζει κόκκαλα σ’ ένα μοναδικό event με Μεξικάνικο άρωμα.

16 - 17 Οκτωβρίου - Trick Or Treat Parade: Ακολουθώντας την παράδοση του Halloween, τρομακτικές φιγούρες υποδέχονται τους επισκέπτες στο Allou!, προσφέροντας τρόμαγμα ή κέρασμα… Εσύ θα πάρεις γλυκά από αγνώστους;

23 - 24 Οκτωβρίου - Cosplay Horror Parade: Τρομακτικοί ήρωες και φανταστικοί χαρακτήρες ζωντανεύουν σε μια μοναδική παρέλαση απόκοσμων cosplayers, μαζί με hot horror gaming challenges από τους master του είδους!

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου - Skeleton Dia De Los Muertos Ξανά μαζί μας το απόλυτο event της Ημέρας των Νεκρών! Ένα event με μεξικάνικο ταμπεραμέντο που τσακίζει κόκκαλα!

Σάββατο 30 Οκτωβρίου - 3ο Zombie Fest: Η Γιορτή των Ζόμπι! Λίγο πριν το τέλος του Halloween τα ζόμπι ξεχύνονται στο Allou! καραδοκώντας να μεγαλώσουν τον πληθυσμό τους και να πάρουν με το μέρος τους όσους συναντήσουν. Παραμονεύουν στους διαδρόμους ακόμα και πάνω στα παιχνίδια. Η νύχτα πέφτει και οι νεκροί ζωντανεύουν…. Εσύ θα καταφέρεις να γλιτώσεις;

Κυριακή 31 Οκτωβρίου- Halloween Closing Event: Το απόλυτο Closing Event των Freaky Weekends με όλα τα τρομακτικά πλάσματα του Halloween να περνούν μπροστά από τα μάτια σας σε μια φαντασμαγορικά τρομακτική παρέλαση! Μην το χάσετε!


Freaky Weekends @ Allou! Fun Park

Η είσοδος προτείνεται σε παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών.
Όσοι τρομάζουν εύκολα, να το ξανασκεφτούν!
Οι υπόλοιποι περάστε!