ΤΑ ΝΕΑ

Freaking Halloween

06.10.2020
Freaking Halloween

Freaking Halloween

και φέτος στο Allou! Fun Park!


Τo Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, υποδέχεται το Halloween για τρίτη συνεχόμενη χρονιά προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις, τρόμο κι ανατριχίλα σε όλους τους επισκέπτες.

Τα Freaky Weekends επιστρέφουν στο Allou! και ο τρόμος παραμονεύει σε κάθε γωνία του πάρκου. Έντονη διακόσμηση με κολοκύθες, άχυρα, φέρετρα, σκελετούς, σκιάχτρα σε συνδυασμό με καπνούς κι απόκοσμη μουσική δημιουργούν και φέτος ένα μοναδικό κινηματογραφικό σκηνικό. Το Allou! Fun Park μεταμορφώνεται εξολοκλήρου και γίνεται το πιο αυθεντικό και spooky Halloween venue της πόλης!

Ζόμπι και τρομακτικές Halloween φιγούρες βγαίνουν από τα σκοτάδια, κυκλοφορούν ελεύθερα στο πάρκο κι ανεβαίνουν στα παιχνίδια, σκορπώντας ανατριχίλα στους επισκέπτες όλα τα Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου έως και την 1η Νοέμβρη.
Το House of Fear AGONY, τα extreme rides και τα παιχνίδια αδρεναλίνης του πάρκου πρωτοστατούν χαρίζοντας και φέτος την απόλυτη εμπειρία τρόμου με πολύ σκοτάδι και εφέ.

Ντυθείτε ζόμπι, βαμπίρ, σκελετοί, σχιζοφρενείς δολοφόνοι, Joker, μάγισσες και ό,τι άλλο θέλετε κι ελάτε να ζήσετε από κοντά το πιο dark Halloween ever!
Φωτογραφηθείτε στα Freaky corners του Allou! και απαθανατίστε την πιο spooky εμπειρία που είχατε ποτέ,!

Για να ξεχάσετε το φόβο σας, δοκιμάστε τα special Halloween treats με βάση την κολοκύθα και το πιο τρομακτικά απολαυστικό Hot Dog της πόλης.


Freaky Weekends @ Allou! Fun Park…

Be afraid… Be very afraid…


Η είσοδος προτείνεται σε παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών.
Όσοι τρομάζουν εύκολα, να το ξανασκεφτούν!
Οι υπόλοιποι περάστε!

Στα πλαίσια της ασφαλούς διασκέδασης, τα parades των Freaky Weekends δίνουν ραντεβού με τους fans τους τον Οκτώβριο του 2021.

Στο Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, η διασκέδαση και η ασφάλεια είναι στα ύψη!
Η ασφαλής λειτουργία των πάρκων μας Allou! και Kidom αξιολογήθηκε από την TUV HELLAS (TUV NORD) και έλαβε Βεβαίωση Ελέγχου Safe Restart!
Ο πιο ασφαλής προορισμός διασκέδασης, σας περιμένει!


Πουθενά δεν είναι Allou! 

Allou! Fun Park

Πολύ Μεγάλο για να το Χάσεις!Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 17:00 – 23:00
Σαββατοκύριακο & Αργίες: 10.00 – 23.30