ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΩ

Kidom Pass (για ένα παιδί):

Ατομικό ημερήσιο πάσο διασκέδασης, παίζεις για μια ολόκληρη μέρα σε όλα τα παιχνίδια του Kidom!


Τιμή: 16€

Ισχύει μόνο για το Kidom. Εξαιρούνται τα συγκρουόμενα, τα βαρκάκια Bloom Bloom, τα ηλεκτρονικά και παιχνίδια δεξιοτήτων.

Kidom Family Pass:

Ατομικό ημερήσιο πάσο διασκέδασης. Ένα Pass ειδικά σχεδιασμένο για οικογένειες, που προσφέρει ακόμη περισσότερο παιχνίδι στο Kidom.

Τιμές:

  • Για 2 παιδιά: 29€
  • Για 3 παιδιά: 39€
  • Για 4 παιδιά: 49€

Ισχύει μόνο για το Kidom. Εξαιρούνται τα συγκρουόμενα, τα βαρκάκια Bloom Bloom, τα ηλεκτρονικά και παιχνίδια δεξιοτήτων.

Food & Fun Pass

Συνδύασε την ατελείωτη διασκέδαση με ένα νόστιμο γεύμα. Επέλεξε το πάσο που συνδυάζεται με γεύμα (Kidom Pass ή Kidom Family Pass) και στη συνέχεια διάλεξε ανάμεσα σε δύο γεύματα: α) Χωριάτικο Λουκάνικο + Αναψυκτικό (330ml) ή β) Classic Burger + Πατάτες + Αναψυκτικό (330ml).

Τιμή γεύματος: 4,50€


Allou! MEGA Pass:Ατομικό ημερήσιο πάσο διασκέδασης με το οποίο παίζεις όσες φορές θέλεις στα παιχνίδια του Allou! του Kidom και επιπλέον έχεις από μια συμμετοχή στα:

  • The House Of Fear: Iron Asylum
  • Mirror Forest
  • Power Karts
  • 360 VR X-TREME

Από το Allou! MEGA Pass εξαιρούνται τα Hologate, Birdly, Mission Vault, βαρκάκια Bloom Bloom, συγκρουόμενα, ηλεκτρονικά και παιχνίδια δεξιοτήτων.


Τιμή: 26€

Allou! XXL Pass:Ατομικό ημερήσιο πάσο διασκέδασης με το οποίο παίζεις όσες φορές θέλεις στα παιχνίδια του Allou! του Kidom και επιπλέον έχεις από μια συμμετοχή στο:

  • Mirror Forest

Από το Allou! XXL Pass εξαιρούνται τα The House Of Fear: Iron Asylum, 360 VR X-Treme, Power Karts, Hologate, Birdly, Mission Vault, βαρκάκια Bloom Bloom, συγκρουόμενα, ηλεκτρονικά και παιχνίδια δεξιοτήτων.


Τιμή: 19€

The Allou! Fun Card

Μαγνητική κάρτα, με την οποία παίζεις σε όλα τα παιχνίδια. Τη «φορτίζεις» με μονάδες, οι οποίες αφαιρούνται κάθε φορά που συμμετέχεις σε ένα παιχνίδι, ανάλογα με την τιμή του. Τη χρησιμοποιείς ξανά και ξανά, απλά «επαναφορτίζοντάς» την στα ταμεία.