ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

MISSION VAULT

Ξεκλείδωσε την μοναδική εμπειρία διασκέδασης προσπαθώντας να ανοίξεις το χρηματοκιβώτιο του Mission Vault. Αυτή η αποστολή είναι για πραγματικούς μυστικούς πράκτορες. Έχεις τα απαραίτητα skills για να την ολοκληρώσεις; Θα χρειαστεί να είσαι ευλύγιστος, γρήγορος, με ισορροπία και στρατηγική σκέψη για να πετύχεις τον καλύτερο χρόνο. Επέλεξε ανάμεσα σε δύο τρόπους για να ξεκλειδώσεις το χρηματοκιβώτιο:

Mission Vault: Spy Challenge
Mission Vault: Spy Buster
Παίξε μόνος σου ή με έναν φίλο σου και κάντε τον καλύτερο χρόνο!

Spy Challenge - Special Hint:

Μεγάλος διαγωνισμός! Κάθε μήνα και ένας νικητής! 

Beat the Beam and Win! Ξεπέρασε τον εαυτό σου, κάνε τον καλύτερο χρόνο του μήνα και κέρδισε μοναδικό Gaming εξοπλισμό από την Steelseries! Κέρδισε πληκτρολόγιο Apex 7 και ακουστικά Arctis 3 για κορυφαία gaming εμπειρία! Οι νικητές θα ανακοινώνονται κάθε μήνα σε αυτή τη σελίδα.


ΝΙΚΗΤΕΣ:
Νικητής Δεκεμβρίου 2019: mixail με χρόνο 59.3
Νικητής Ιανουαρίου 2020: alexandros_a με χρόνο 60.02
Νικητής Φεβρουαρίου 2020: lefteris με χρόνο 116.4
Νικητής Ιουνίου 2020: marios με χρόνο: 120.5
Νικητής Ιουλίου 2020: kristeeen με χρόνο: 83.9
Νικητής Αυγούστου 2020: dimdim με χρόνο: 111.2

* Δείξτε το sticker σας στην reception του Allou! και παραλάβετε το δώρο σας!
**Διάρκεια παραλαβής δώρου: 1 μήνας

Στο Mission Vault: Spy Challenge πρέπει να αξιοποιήσεις την εξυπνάδα, την ταχύτητα, την ευκινησία και την ισορροπία σου για να περιηγηθείς σε ένα πεδίο λέιζερ το συντομότερο δυνατό, ενώ ταυτόχρονα να πετύχεις και όλους τους στόχους της αποστολής. Εάν αγγίξεις έστω και ένα lazer, προστίθεται χρονική ποινή στο σκορ σου. Στόχος σου είναι να πετύχεις τον ταχύτερο χρόνο με τις λιγότερες ποινές!

Στο Mission Vault: Spy Buster έχεις μόνο 40 δευτερόλεπτα για να σπάσεις όσο το δυνατόν περισσότερες ακτίνες λέιζερ! Αν είσαι γρήγορος, ενεργοποίησε κι άλλες ακτίνες για να πετύχεις bonus πόντους. Στόχος σου είναι να κάνεις το καλύτερο δυνατό σκορ!

Και στα δύο modes παιχνιδιού, παίξε μόνος σου ή με έναν φίλο σου και ολοκληρώστε μαζί την αποστολή

  • FUN
  • FAMILY
MISSION VAULT

MISSION VAULT


MISSION VAULT
MISSION VAULT