ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

MISSION VAULT

Ξεκλείδωσε την μοναδική εμπειρία διασκέδασης προσπαθώντας να ανοίξεις το χρηματοκιβώτιο του Mission Vault. Αυτή η αποστολή είναι για πραγματικούς μυστικούς πράκτορες. Έχεις τα απαραίτητα skills για να την ολοκληρώσεις; Θα χρειαστεί να είσαι ευλύγιστος, γρήγορος, με ισορροπία και στρατηγική σκέψη για να πετύχεις τον καλύτερο χρόνο. Επέλεξε ανάμεσα σε δύο τρόπους για να ξεκλειδώσεις το χρηματοκιβώτιο:

Mission Vault: Spy Challenge
Mission Vault: Spy Buster
Παίξε μόνος σου ή με έναν φίλο σου και κάντε τον καλύτερο χρόνο!

Spy Challenge - Special Hint:
Στο Mission Vault: Spy Challenge πρέπει να αξιοποιήσεις την εξυπνάδα, την ταχύτητα, την ευκινησία και την ισορροπία σου για να περιηγηθείς σε ένα πεδίο λέιζερ το συντομότερο δυνατό, ενώ ταυτόχρονα να πετύχεις και όλους τους στόχους της αποστολής. Εάν αγγίξεις έστω και ένα lazer, προστίθεται χρονική ποινή στο σκορ σου. Στόχος σου είναι να πετύχεις τον ταχύτερο χρόνο με τις λιγότερες ποινές!

Στο Mission Vault: Spy Buster έχεις μόνο 40 δευτερόλεπτα για να σπάσεις όσο το δυνατόν περισσότερες ακτίνες λέιζερ! Αν είσαι γρήγορος, ενεργοποίησε κι άλλες ακτίνες για να πετύχεις bonus πόντους. Στόχος σου είναι να κάνεις το καλύτερο δυνατό σκορ!

Και στα δύο modes παιχνιδιού, παίξε μόνος σου ή με έναν φίλο σου και ολοκληρώστε μαζί την αποστολή

  • FUN
  • FAMILY
  • AGE LIMIT:
    Όλες οι ηλικίες
MISSION VAULT
MISSION VAULT
MISSION VAULT