ΤΑ ΝΕΑ

Boo ΣΟΥ ΚΟΥ

19.02.2020
Boo ΣΟΥ ΚΟΥ
Τρομερά Σαββατοκύριακα με τη μάγισσα Kidoφρούλα στο Kidom!

Το Kidom του Allou! Fun Park υποδέχεται το Halloween και τη φοβερή Kidoφρουλα!
Η Kidoφρούλα είναι μια μικρή γλυκιά μάγισσα που επισκέπτεται το Kidom στο Halloween για να χαρίσει μοναδικές στιγμές στους μικρούς μας φίλους. Ζει στο 3ο σύννεφο δεξιά πάνω από τον παραμυθένιο κόσμο του πάρκου. Είναι αόρατη κανονικά αλλά εμφανίζεται την περίοδο του Halloween και υπόσχεται μοναδικές στιγμές διασκέδασης!

Κάθε Σαββατοκύριακο, από 5 Οκτωβρίου, η Kidoφρούλα υποδέχεται τους φίλους της στο υπέροχο Kidoφρουλοσπιτάκι της στο Kidom και μοιράζεται μαζί τους όλα της μυστικά! Ανακατεύει το καζάνι της λέγοντας το μαγικό της ξόρκι και μαζί με τα παιδιά ετοιμάζει το αγαπημένο της kidoφρουλοφίλτρο!
Και φυσικά, όσα παιδιά την επισκεφθούν θα πάρουν δώρο την αγαπημένη της μυστική συνταγή.

Αλλά το Halloween στο Kidom δεν τελειώνει εδώ! Οι βοηθοί της Kidoφρούλας υποδέχονται όλα τα παιδιά με γλυκίσματα σε μια απόλυτα Halloween ατμόσφαιρα, ενώ μαζί ετοιμάζουν τις πιο υπέροχες Halloween κατασκευές!

Η Kidoφρούλα θα ανακατεύει το καζάνι της έως τις 03 Νοεμβρίου…

Προλάβετε να την επισκεφθείτε και πάρτε μέρος στον πιο Άμπρα Κατάμπρα διαγωνισμό με δώρο 10 FULL HEALTH Ασφαλιστικά προγράμματα από την Εθνική Ασφαλιστική!
Δείτε τους όρους του διαγωνισμού εδώ

Μην ξεχνάτε ότι η είσοδος στο Kidom είναι ελεύθερη ώστε όλα τα παιδιά να έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν την υπέροχη Kidoφρούλα!

Φυσικά στο Kidom σας περιμένουν όλα τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών: ο παιδότοπος του Kidom Fouskes, με τα τεράστια φουσκωτά, το μεγαλύτερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πιο ψηλό πύργο Youpi Tower και πολλά- πολλά ακόμα σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς … μόνο για παιδιά!


Η κλήρωση του διαγωνισμού με δώρο 10 FULL HEALTH Ασφαλιστικά Προγράμματα από την Εθνική Ασφαλιστική έγινε!
Οι νικητές είναι:
1. ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
2. ΛΟΓΟΘΕΤΗ 
3. ΦΟΥΣΤΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
4. ΑΝΤΟΥΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
5. ΔΡΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
6. ΤΣΙΑΚΑΡΑΚΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
7. ΠΡΟΒΙΔΑ ΕΛΕΝΗ
8. ΤΣΙΠΛΑΧΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
9. ΚΟΝΤΑΚΟΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ
10. ΦΟΥΤΡΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!