ΤΑ ΝΕΑ

KidomLab! Tο εργαστήρι των παιδιών

21.06.2019
KidomLab! Tο εργαστήρι των παιδιών
Το Kidom του Allou! Fun Park υποδέχεται το KidomLab, το εργαστήρι των παιδιών!

Μια νέα δράση παιδικής έκφρασης και δημιουργίας εγκαινιάζεται στο Kidom του Allou! Park για παιδιά 3 έως 10 ετών.
Το KidomLab! Ένα μοναδικό εργαστήρι όπου η παιδική φαντασία καλλιεργείται και αναπτύσσεται με ένα μοναδικό τρόπο!
Με βασικό άξονα το τρίπτυχο “δημιουργούμε,παίζουμε,διασκεδάζουμε”, το KidomLab παρέχει στα παιδιά τα κατάλληλα ερεθίσματα για να αναπτύξουν τις ικανότητές τους, να γνωρίσουν καλύτερα τον κόσμο και να μάθουν να εκφράζονται μέσα από ένα απόλυτα διασκεδαστικό και διαδραστικό τρόπο.

Το KidomLab λειτουργεί στο χώρο του Kidom κάθε μήνα με ανανεωμένο θεματικό πρόγραμμα δράσεων και κατασκευών, εμπνευσμένο κάθε φορά από την περίοδο και την εποχή.
Σ’ ένα καταπράσινο κι απόλυτα ασφαλές περιβάλλον καλούμε τα παιδιά να διασκεδάσουν δημιουργώντας χαρούμενες κατασκευές και χειροτεχνίες, υπό την επίβλεψη ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού με εμπειρία και σεβασμό στη διαφορετικότητα κάθε παιδιού.

Κι επειδή στο Kidom μας αρέσει το παιχνίδι, όσα παιδιά πάρουν μέρος σε 5 KidomLab μέσα στη χρονιά μπαίνουν αυτόματα στη μεγάλη κλήρωση που θα γίνει στα τέλη του έτους για Kidom Family Pass των 2 παιδιών 3μηνης διάρκειας.

Η είσοδος στο Kidom και η συμμετοχή στο KidomLab είναι ελεύθερη.
Τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Πρόγραμμα KidomLab: 

8-9 Ιουνίου
Το KidomLab γιορτάζει την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος και σας περιμένει για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο παιχνίδι και κατασκευές που σχετίζονται με το περιβάλλον!

12-13-14 Ιουλίου
Το καλοκαίρι έφτασε κι εμείς ετοιμάζουμε τις καλοκαιρινές κατασκευές μας για να τις πάρουμε μαζί στις διακοπές μας. Σας περιμένουμε στο καλοκαιρινό KidomLab για να δημιουργήσουμε, να ζωγραφίσουμε, να κολλήσουμε, να σχεδιάσουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί!

Αύγουστος - Καλές διακοπές από το Kidom Lab! Σας περιμένουμε όλους ανανεωμένους το Σεπτέμβρη!

7-8 Σεπτεμβρίου
Ετοιμαζόμαστε για το σχολείο με έξυπνες κι όμορφες δημιουργίες για μια ομαλή και παιχνιδιάρικη προσαρμογή!

Οι παραπάνω ημερομηνίες ενδέχεται να τροποποιηθούν. Στα τέλη κάθε μήνα θα ανακοινώνονται & επιβεβαιώνονται οι ημερομηνίες του επόμενου KidomLab.

Αλλά το ταξίδι της διασκέδασης δεν τελειώνει εδώ… συνεχίζεται στο Kidom σε όλα τα αγαπημένα παιχνίδια σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς … μόνο για παιδιά!

Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών!
Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!