ΤΑ ΝΕΑ

Xmas Parades

11.12.2018
Xmas Parades
Χριστούγεννα στο Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα!

Το Allou! στολίστηκε, έβαλε τα γιορτινά του και σας περιμένει να περάσουμε μαζί τα πιο λαμπερά Χριστούγεννα!

Από 22 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου το Allou! Fun Park γεμίζει χριστουγεννιάτικη μουσική, λάμψη, εκπλήξεις, λιχουδιές, εκδηλώσεις και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν στα νέα του φανταστικά παιχνίδια και να πάρουν μέρος στις πλούσιες εορταστικές του δράσεις.

Καθημερινά στο Allou! & Kidom μαγικοί ξυλοπόδαροι και μοναδικοί ζογκλέρ χοροπηδούν, πειράζουν τον κόσμο και εντυπωσιάζουν με τα κόλπα τους.
Ακόμα, μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το σπίτι του Άγιου Βασίλη στο Kidom, να γράψουν το γράμμα τους μαζί με τη βοήθεια των σκανδαλιάρικων ξωτικών και να το ρίξουν στο αυθεντικό ταχυδρομικό κουτί των ΕΛΤΑ για να λάβουν απάντηση! Και φυσικά ο Αι Βασίλης τους περιμένει από κοντά να ακούσει τις ευχές τους!

Για τις πιο μεγάλες ηλικίες τα νέα παιχνίδια του Allou!, The House of Fear Agony, Red Devil και Music Express, κρατούν την αδρεναλίνη σταθερά ψηλά!
Non stop Xmas Fun! ... οι χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις συνεχίζονται μόνο στο Allou!

Μην χάσετε τις φαντασμαγορικές χριστουγεννιάτικες παρελάσεις του Allou! Fun Park στις 23 & 30 Δεκέμβρη στις 19.00 μμ με τυμπανιστές, ξωτικά, ξυλοπόδαρους, εκπλήξεις και τα πιο εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που είδατε ποτέ!
Και μαζί ατελείωτο παιχνίδι σε όλα τα φανταστικά παιχνίδια του Allou! Fun Park και του Kidom!

Σας περιμένουμε!