ΤΑ ΝΕΑ

Μαγικά Χριστούγεννα στο Kidom με τους Super 4 της Playmobil!

24.12.2018
Μαγικά Χριστούγεννα στο Kidom με τους Super 4 της Playmobil!
Το Kidom του Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά, υποδέχεται τα Χριστούγεννα με super ήρωες, απίθανα δώρα, πολλές γιορτινές δράσεις και ατελείωτο παιχνίδι! 

Για όλη τη διάρκεια των γιορτών, από 22 Δεκεμβρίου 2018 μέχρι 06 Ιανουαρίου 2019 οι Super 4 της Playmobil θα βρίσκονται καθημερινά και αποκλειστικά στο Kidom για να γνωρίσουν τους μικρούς τους φίλους, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να κληρώσουν απίθανα δώρα Playmobil. Ο Πρίγκιπας Άλεξ, η πειρατίνα Ρούμπι, ο πράκτορας DNA, η νεράιδα Χαρά με το χαριτωμένο Σπίθα αποτελούν μία δυνατή ομάδα, που ξεπερνάει με θάρρος, εξυπνάδα και χιούμορ όλα τα εμπόδια. Τέσσερα παιδιά από διαφορετικούς κόσμους γίνονται μία παρέα και μας μαθαίνουν πως ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε δύσκολη κατάσταση.

Xιλιάδες χριστουγεννιάτικα φωτάκια κι ένα φαντασμαγορικό δέντρο κάνουν το Kidom ακόμα πιο παραμυθένιο! Τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα συμπληρώνει το σκανταλιάρικo ξωτικό που βοηθάει τα παιδιά να γράψουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη και να το ρίξουν στο αυθεντικό ταχυδρομικό κουτί των ΕΛΤΑ για να λάβουν απάντηση! 
Από 15 Δεκεμβρίου μαζί μας θα είναι και  ο Άγιος Βασίλης που θα περιμένει τα παιδιά στο ξύλινο σπίτι του για να του ζητήσουν τα δώρα τους και να ακούσει τις ευχές τους.

Ακόμα, στο Kidom τα παιδιά απολαμβάνουν ατελείωτο παιχνίδι στο μεγαλύτερο και ομορφότερο Carousel της Αθήνας, το τρελό τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πύργο Youpi Tower, τα βαρκάκια Bloom – Bloom, τις Fouskes τον ολοκαίνουργιο φουσκωτό παιδότοπο και πολλά ακόμα παιχνίδια σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς … μόνο για παιδιά! 

Δείτε το πρόγραμμα των Super4 εδω:

Μαγικά Χριστούγεννα στο Kidom με τους Super 4 της Playmobil!