ΤΑ ΝΕΑ

Κερδίστε υποτροφίες για τα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

08.10.2018
Κερδίστε υποτροφίες για τα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Το Allou! Fun Park σε συνεργασία με τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ διεξάγουν διαγωνισμό για υποτροφίες συνολικής αξίας 15.000€ στις σελίδες https://www.instagram.com/alloufunparkgr/ & https://www.facebook.com/kidomgr/ 
 
Συγκεκριμένα στην σελίδα https://www.instagram.com/alloufunparkgr/ 5 τυχεροί θα κερδίσουν υποτροφία 50% στην ετήσια φοίτηση σε παιδιά γυμνασίου ή  λυκείου σε οποιοδήποτε φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ της Αθήνας και από ένα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού. Οι όροι του διαγωνισμού είναι εδω

Στην σελίδα https://www.facebook.com/kidomgr/ 5 τυχεροί θα κερδίσουν υποτροφία  50% στην ετήσια φοίτηση για παιδιά παιδιά Δημοτικού ή Γυμνασίου, στα Κέντρα Σχολικής Μελέτης AFTER SCHOOL! Στην Αθήνα. Οι όροι του διαγωνισμού είναι εδω

Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Ξεκίνησαν το 1997, μαζί με μια ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων καθηγητών στο χώρο τους και δημιούργησαν το πρώτο κέντρο Φροντιστηριακής Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.

Φιλοδοξία τους ήταν και είναι η παροχή μαθημάτων φροντιστηριακής υποστήριξης στους μαθητές με μοναδικό στόχο τη μελλοντική τους επιτυχία.
Από τότε μέχρι σήμερα το έργο τους αναπτύσσεται κάθε χρόνο και περισσότερο, βλέποντας περισσότερους από 12.500 μαθητές τους να διαβαίνουν την πόρτα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ανώτερες και ανώτατες σχολές και να γίνονται καταξιωμένοι επιστήμονες και επιτυχημένοι επαγγελματίες.

21 χρόνια αργότερα, ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα φροντιστηρίων σε Ελλάδα και Κύπρο σήμερα και η πρώτη που πιστοποίησε το εκπαιδευτικό της σύστημα με ολική ποιότητα ISO 9001 και ΕΛΟΤ 1433 από τους LLOYD'S Register.

Με 67 φροντιστήρια σε λειτουργία, 600 καθηγητές και περίπου 3.500 μαθητές σε μέση ετήσια βάση, ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι ο ισχυρότερος φροντιστηριακός οργανισμός εκπαίδευσης πανελλαδικά!