ΤΑ ΝΕΑ

Family Day@Allou! & Kidom

09.05.2017
Family Day@Allou! & Kidom
Family Day @ Allou! & Kidom
Παγκόσμια Μέρα Οικογένειας - Η γιορτή που έγινε θεσμός, με παιχνίδι και δώρα! 

Το Allou! Fun Park, με τα δύο του πάρκα Allou! και Kidom, γιορτάζει για δεύτερη φορά, την Παγκόσμια Μέρα Οικογένειας! Αυτή την χρονιά όμως η γιορτή είναι μεγαλύτερη γιατί την Κυριακή περιλαμβάνει και την γιορτή της μητέρας! Έτσι λοιπόν το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαΐου οι εορτάζουσες μανούλες, και οι οικογένειες τους  έρχονται στο Allou! και στο Kidom, διασκεδάζουν και μπαίνουν στην κλήρωση για δύο οικογενειακές κρουαζιέρες  και άλλα δώρα!  

Στο Allou! αυτό το Σαββατοκύριακο οι γονείς δεν παρακολουθούν απλά αλλά συμμετέχουν ΔΩΡΕΆΝ στα παιχνίδια του πάρκου μαζί με τα παιδιά τους! Με το ειδικό έντυπο στο χέρι συμμετέχουν μαζί με τα παιδιά στα παιχνίδια που αναφέρονται σε αυτό, διασκεδάζουν συγκεντρώνουν τις απαραίτητες σφραγίδες συμμετοχής και ρίχνουν το κουπόνι στην κληρωτίδα για να διεκδικήσουν Allou! Pass, αλλά και το μεγάλο δώρο: Μια 3ήμερη οικογενειακή κρουαζιέρα για 2 ενήλικες και δύο παιδιά από την Celestyal Cruises σε Μύκονο, Κουσάντασι, Πάτμο, Ηράκλειο Κρήτης και Σαντορίνη!

Στο Kidom για τις οικογένειες με μικρότερα παιδιά, οι γονείς καλούνται να παίξουν κλασικά παιχνίδια μαζί με τα παιδιά τους και να συναγωνιστούν άλλες οικογένειες! Στις  Fouskes θα έχει στηθεί ένας παιχνιδόκοσμος από την Playmobil για ατελείωτο παιχνίδι και φυσικά δεν θα λείπουν  και οι μασκότ της, βασιλιάς και βασίλισσα Playmobil, για παίξουν και να φωτογραφηθούν με μικρούς και μεγάλους! Όσοι παίξουν, μπαίνουν στην κλήρωση για απίθανα Palymobil δώρα και Kidom Family Pass αλλά και για ακόμη μία 3ήμερη κρουαζιέρα από την Celestyal Cruises για τις καλύτερες διακοπές με την οικογένειά σας!

Family Day @ Allou! & Kidom
Οι οικογένειες έρχονται πιο κοντά, διασκεδάζουν και κερδίζουν !  

Η είσοδος στο Allou! Fun Park και στο Kidom είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες 
Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες