ΤΑ ΝΕΑ

Το θρυλικό δίδυμο LEGO Batman & LEGO Robin από την «Ταινία LEGO® Batman» στο Kidom!

20.02.2017
Το θρυλικό δίδυμο LEGO Batman & LEGO Robin από την «Ταινία LEGO® Batman» στο Kidom!
Το Kidom στο Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα, υποδέχεται φέτος το τριήμερο της Αποκριάς για πρώτη φορά τους σούπερ ήρωες LEGO Batman & LEGO Robin από την «Ταινία LEGO® Batman».

Συνεχίζοντας στο ασεβές πνεύμα και τολμηρό χιούμορ που έκαναν την «Ταινία LEGO®» παγκόσμιο φαινόμενο, ο αυτό-αποκαλούμενος και πρωταγωνιστής εκείνης της ταινίας – LEGO® Batman – πρωταγωνιστεί στην ολόδική του κινηματογραφική περιπέτεια που προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους από την Tanweer. Στο Γκόθαμ ζυμώνονται μεγάλες αλλαγές κι αν ο Μπάτμαν θέλει να σώσει την πόλη από την εχθρική κατάληψη του Τζόκερ, ίσως πρέπει να αφήσει πίσω το μοτίβο του μοναχικού εκδικητή, να μάθει να συνεργάζεται με άλλους, και ίσως… ίσως έτσι… να καταφέρει να χαλαρώσει. Στην μεταγλωττισμένη version της «Ταινίας LEGO® Batman» πρωταγωνιστεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ως η φωνή του LEGO Batman, ή αλλιώς Μπρους Γουέιν. Ο Φάνης Μουρατίδης πρωταγωνιστεί ως ο Τζόκερ, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ως ο ορφανός Ντικ Γκρέισον ή αλλιώς Ρόμπιν, η Ιωάννα Πηλιχού ως η Μπάρμπαρα Γκόρντον ή αλλιώς Μπάτγκερλ και ο Χρήστος Σιμαρδάνης ως ο Άλφρεντ Πένιγουερθ.

Οι LEGO Batman και LEGO Robin θα βρίσκονται στο Kidom για να φωτογραφηθούν με τα παιδιά και να μοιραστούν μαζί τους υπέρ ηρωικές περιπέτειες στις 25, 26, 27 Φεβρουαρίου. Ελάτε και εσείς, μασκαρεμένοι ή όχι, για να τους συναντήσετε, να γίνετε μέλη της αχτύπητης ομάδας ηρώων του Γκόθαμ Σίτι και να παίξετε στα παιχνίδια του Kidom! Οι εμφανίσεις των ηρωών θα πραγματοποιηθούν  το τριήμερο καθημερινά 11:00 – 15:00 και 17:00 – 21:00.

Μετά τη συνάντηση με τους  δύο υπερήρωες, τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν ατελείωτο παιχνίδι στο μεγαλύτερο και ομορφότερο Carousel της Αθήνας, το τρελό τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πύργο Youpi Tower, τα βαρκάκια Bloom – Bloom και πολλά – πολλά ακόμα μεγάλα παιχνίδια σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς … μόνο για παιδιά!

Η είσοδος στο Kidom του Allou! Fun Park είναι δωρεάν. Για τη συμμετοχή των παιδιών στα παιχνίδια επιλέξτε το Kidom Pass, το οποίο μέχρι τέλος Φεβρουαρίου έχει μόνο 14€, ενώ οι γονείς-συνοδοί συμμετέχουν δωρεάν στα παιχνίδια.

Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών
Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!