ΤΑ ΝΕΑ

Χριστούγεννα σημαίνει… Kidom! Φέτος γιορτάζουμε μαζί με την Μάσα και τον Αρκούδο!

21.12.2016
Χριστούγεννα σημαίνει… Kidom! Φέτος γιορτάζουμε μαζί με την Μάσα και τον Αρκούδο!
Το Kidom του Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά, υποδέχεται και αυτά τα Χριστούγεννα με απίθανους ήρωες, ατελείωτο παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις!
Ο νέος χριστουγεννιάτικος στολισμός  με χιλιάδες led φωτάκια κάνει το Kidom ακόμα πιο παραμυθένιο, ενώ o Άγιος Βασίλης περιμένει τα παιδιά δίπλα στο πανύψηλο, φυσικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο για να ακούσει τις ευχές τους. Η μεγάλη έκπληξη όμως που έχει το Kidom για τους μικρούς του φίλους έρχεται.. από τη Ρωσία!
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και για όλη τη διάρκεια των γιορτών, η Μάσα και ο Αρκούδος, από την ομώνυμη, αγαπημένη σειρά κινουμένων σχεδίων, θα βρίσκονται καθημερινά και αποκλειστικά στο Kidom για να συστηθούν στους μικρούς τους φίλους και να φωτογραφηθούν μαζί τους! Η Μάσα ειναι μια μικρή, εγκάρδια αλλά άτακτη ρωσίδα που ο καλύτερός της φίλος είναι ένας καλόκαρδος αρκούδος. Μέσα από τις περιπέτειες τους, μαθαίνουν στα παιδιά αλλά και τους γονείς τους την αξία της πραγματικής φιλίας, τη φροντίδα, την ελευθερία της δημιουργικότητας  με  έναν αστείο, διασκεδαστικό και έξυπνο τρόπο.
Τα παιδιά αφού συναντήσουν την Μάσα και τον Αρκούδο, μπορούν να απολαύσουν ατελείωτο παιχνίδι στο μεγαλύτερο και ομορφότερο Carousel της Αθήνας, το τρελό τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πύργο Youpi Tower, τα βαρκάκια Bloom – Bloom και πολλά – πολλά ακόμα μεγάλα παιχνίδια σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς … μόνο για παιδιά! 

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα εμφανίσεων εδώ.

Η είσοδος στο Kidom του Allou! Fun Park είναι δωρεάν. Για τη συμμετοχή των παιδιών στα παιχνίδια μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του Kidom Pass, του Kidom Family Pass και της Allou! Fun Card ενώ οι γονείς-συνοδοί συμμετέχουν δωρεάν στα παιχνίδια. 
Χριστούγεννα σημαίνει... Kidom!
Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών
Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!