ΤΑ ΝΕΑ

Bougelo Party.....μετά μουσικής!

08.06.2016
Bougelo Party.....μετά μουσικής!
Η σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της και το Allou! Fun Park ετοιμάζει το μεγαλύτερο Bougelo Party… μετά μουσικής, για να γιορτάσεις με τους φίλους σου την έναρξη ενός συναρπαστικού καλοκαιριού, την Τρίτη 14 Ιουνίου!
Για εκείνη τη μέρα το Allou! θα ανοίξει τις πύλες του εκτάκτως από τις 12:00 και έως τις 17:00 θα ζήσεις την πιο συναρπαστική εμπειρία μπουγελώματος με πολύχρωμα μπαλόνια που θα σε περιμένουν στον χώρο του Star Flyer, έτοιμα προς… εκτόξευση! 
Την τρέλα του “νεροπολέμου” θα μεταδώσει ο ραδιοφωνικός σταθμός 89.8 DROMOS FM σε live link από τον χώρο και θα μας διασκεδάσει με τις μουσικές επιλογές του ο Βασίλης Λιάτσος. Κοντά μας θα είναι και η αγαπημένη Demy, για να γιορτάσει μαζί μας την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών μοιράζοντας αυτόγραφα στους fans της.
Και η διασκέδαση δεν σταματά εκεί! Zumba shows θα δώσουν ξέφρενο ρυθμό στη μέρα και με τους νέους εκτοξευτές Nerf Super Soaker με νέα τεχνολογία πίεσης για ασταμάτητο μπουγέλωμα θα είσαι ετοιμοπόλεμος για τρελό fun και απίστευτες Bougelo-επιθέσεις!
Για να μην χάσεις αυτό το Bougelo Party, θα υπάρχει ειδικό λεωφορείο που θα σε φέρει στο πάρκο δωρεάν κάθε μισή ώρα από τον σταθμό του μετρό «Ελαιώνας». Το πρώτο δρομολόγιο θα αναχωρήσει από τον σταθμό «Ελαιώνας» στις 12:00 και το τελευταίο δρομολόγιο από το Allou! Fun Park στις 17:00.
Τέλος, όπως κάθε Δευτέρα και Τρίτη για όλο το καλοκαίρι, μπορείς να επωφεληθείς από το COSMOTE DEALS For YOU και να παίξεις με 2 Allou! XXL Pass στην τιμή τους ενός, για συναρπαστικά παιχνίδια και ατελείωτη διασκέδαση!