ΤΑ ΝΕΑ

Family Day@Allou! & Kidom

12.05.2016
Family Day@Allou! & Kidom


Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Μέρα Οικογένειας με παιχνίδι και δώρα!
Το Allou! Fun Park, με τα δύο του πάρκα Allou! και Kidom, γιορτάζει για πρώτη φορά την Παγκόσμια Μέρα Οικογένειας! Το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαΐου οι οικογένειες έρχονται στο Allou! και στο Kidom, διασκεδάζουν και μπαίνουν στην κλήρωση για 2 family ταξίδια στα ελληνικά νησιά και άλλα δώρα!  
Στο Allou! αυτό το Σαββατοκύριακο οι γονείς δεν παρακολουθούν απλά αλλά συμμετέχουν ΔΩΡΕΆΝ στα παιχνίδια του πάρκου μαζί με τα παιδιά τους! Με το ειδικό έντυπο στο χέρι συμμετέχουν μαζί με τα παιδιά στα παιχνίδια που αναφέρονται σε αυτό, διασκεδάζουν συγκεντρώνουν τις απαραίτητες σφραγίδες συμμετοχής και ρίχνουν το κουπόνι στην κληρωτίδα για να διεκδικήσουν ένα οικογενειακό ταξίδι μετ’ επιστροφής για 4 άτομα και ένα αυτοκίνητο στα ελληνικά νησιά με τη Blue Star Ferries και Allou! Pass!
Στο Kidom για τις οικογένειες με μικρότερα παιδιά, οι γονείς καλούνται να παίξουν κλασικά παιχνίδια μαζί με τα παιδιά τους και να συναγωνιστούν άλλες οικογένειες! Στις Fouskes (11.00-15.00 & 17.00-21.00) θα έχουν στηθεί ειδικά για το Σαββατοκύριακο αυτό αγαπημένα παιχνίδια όπως Subbuteo, αυγοδρομίες, σχοινάκι και τσουβαλοδρομίες. Κάθε  οικογένεια που συμμετέχει στα παιχνίδια κερδίζει και μπρελόκ subbuteo από την Giochi Preziosi και μπαίνει στην κλήρωση για ένα οικογενειακό ταξίδι μετ’ επιστροφής για 4 άτομα και ένα αυτοκίνητο στα ελληνικά νησιά με τη Blue Star Ferries, 16 παιχνίδια subbuteo και Kidom Family Pass!

Οι Οικογένειες έρχονται πιο κοντά, διασκεδάζουν και κερδίζουν!
Όροι Συμμετοχής Allou! & Kidom

•Η είσοδος στο Allou! Fun Park και στο Kidom είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες
•Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες

Ωράριο λειτουργίας:
 
Allou! Fun Park
Δευτέρα -  Παρασκευή: 17:00 - 23:00  
Σαββατοκύριακο & αργίες: 10:00 – 24:00  

Kidom
Δευτέρα -  Παρασκευή: 17:00 - 22:30  
Σαββατοκύριακο & αργίες: 10:00 – 23:00