ΤΑ ΝΕΑ

Ο Σον το Πρόβατο κάνει Πάσχα στο Kidom!

26.04.2016
Ο Σον το Πρόβατο κάνει Πάσχα στο Kidom!

Φέτος το Πάσχα το Kidom, το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα, υποδέχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας το Σον το πρόβατο! 

Ο Σον είναι ένα μικρό, πανέξυπνο πρόβατο, που ζει σε μια παραδοσιακή φάρμα. Παρά το μέγεθος του, δεν ακολουθεί αυτός το κοπάδι, αντιθέτως είναι ο αρχηγός του κοπαδιού και συνήθως το οδηγεί σε τρελές περιπέτειες, διαταράσσοντας την ηρεμία του λιβαδιού! Οι περιπέτειες του Σον έγιναν μια δημοφιλής τηλεοπτική σειρά που προβάλλεται στην τηλεόραση σε 180 χώρες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και στη χώρα μας.  

Ο Σον θα βρίσκεται στο Kidom από τις 23 Απριλίου έως τις 8 Μαΐου για να παίξει, να φωτογραφηθεί με τα παιδιά και να ευχηθεί σε όλους καλό Πάσχα! 

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα εμφανίσεων εδώ.

Εκτός από τον Σον το πρόβατο στο Kidom θα σας περιμένουν όπως πάντα όλα τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών:
Ο μεγάλος παιδότοπος του Kidom, Coco Fouskes, με τα τεράστια φουσκωτά, τη baby zone για τους μπόμπιρες έως 3 ετών, και πολλά ακόμα παιχνίδια, το μεγαλύτερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, ο πιο ψηλός πύργος Youpi Tower, βαρκάκια Bloom – Bloom  και πολλά- πολλά ακόμα σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς … μόνο για παιδιά!


  • Η είσοδος στο Kidom είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες
  • Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες
  • Ωράριο λειτουργίας:
Μ. Δευτέρα - Μ. Πέμπτη: 10:00 - 23:00
Μ. Παρασκευή: 13:00 - 21:00
Μ. Σάββατο 10:00 - 22:00 
Κυριακή του Πάσχα - Κυριακή του Θωμά: 10:00 - 24:00
Δευτέρα – Παρασκευή, 17:00 – 22:00