ΤΑ ΝΕΑ

Τρομερά Halloween Σαββατοκύριακα με τη μάγισσα Kidoφρούλα στο Kidom!

29.09.2023
Τρομερά Halloween Σαββατοκύριακα με τη μάγισσα Kidoφρούλα στο Kidom!

Βοο ΣΟΥ ΚΟΥ με τη μάγισσα Kidoφρούλα 
Τρομερά Halloween Σαββατοκύριακα με τη μάγισσα Kidoφρούλα στο Kidom!

Το Kidom του Allou! Fun Park υποδέχεται και φέτος το Halloween τη φοβερή Kidoφρούλα, τη μικρή μαγισσούλα που ζει στο 3ο σύννεφο δεξιά πάνω από τον παραμυθένιο κόσμο του Kidom.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Kidoφρούλα επισκέπτεται το Kidom την περίοδο του Halloween, για να χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης στους αγαπημένους της φίλους, τα παιδιά!

Από το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, η Kidoφρούλα υποδέχεται τους φίλους της στο υπέροχο Kidoφρουλοσπιτάκι της στο Kidom και μοιράζεται μαζί τους τα μυστικά της!

Ανακατεύει το καζάνι της λέγοντας το μαγικό της ξόρκι και μαζί με τα παιδιά ετοιμάζει το αγαπημένο της kidoφρουλοφίλτρο!
Κάθονται όλοι μαζί οκλαδόν και λένε τρεις φορές:
«Άμπρα κατάμπρα, άμπρα καντέ
γίνε γλίτσα και χρόνο ντε τε!»


Και το μαγικό φίλτρο έτοιμο! Δώρο σε όλους τους μικρούς βοηθούς της η αγαπημένη της μυστική συνταγή αλλά και σούπερ λιχουδιές!

Και το Halloween στο Kidom συνεχίζεται με τις υπέροχες βοηθούς της Kidoφρούλας που υποδέχονται όλα τα παιδιά σε μια απόλυτα Halloween ατμόσφαιρα για να ετοιμάζουν τις πιο υπέροχες Halloween κατασκευές και χειροτεχνίες.

Ο παραμυθένιος κόσμος του Halloween και η γλυκιά Kidoφρούλα θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους έως τις 5 Νοεμβρίου στο Kidom του Allou! Fun Park.

*Ώρες λειτουργίας των Halloween δραστηριοτήτων: Σαββατοκύριακα 13.00-21.00!

Η διασκέδαση στο παραμυθένιο Kidom ολοκληρώνεται με πολύ παιχνίδι στον παιχνιδότοπο PlayLand με ολοκαίνουργια τεράστια φουσκωτά, το μεγαλύτερο και ομορφότερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πύργο Youpi Tower, τα βαρκάκια Bloom – Bloom, και σε πολλά ακόμα παιχνίδια!

Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών
Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!