ΤΑ ΝΕΑ

Γιορτάζουμε τα 20 χρόνια λειτουργίας μας και αναβιώνουμε το θεσμό Familly Fun Day του Make-A-Wish Ελλάδος προς τιμήν όλων των παιδιών που νοσούν ή νόσησαν από καρκίνο

15.09.2023
Γιορτάζουμε τα 20 χρόνια λειτουργίας μας και αναβιώνουμε το θεσμό Familly Fun Day  του Make-A-Wish Ελλάδος προς τιμήν όλων των παιδιών που νοσούν ή νόσησαν από καρκίνο

Στις 23 Σεπτεμβρίου, 10:00 – 17:00, χάρη στα 20α γενέθλια μας υποδεχόμαστε στο Allou! Fun Park μικρούς και μεγάλους να παίξουν και να διασκεδάσουν, συμβάλλοντας παράλληλα στην εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες και στην ουσιαστική αποκατάσταση της παιδικότητας τους! 

Το Allou! Fun Park θα φιλοξενήσει με αγάπη παιδιά ευχής και οικογένειες δωρεάν, ενώ θα προσφέρει με τη μορφή δωρεάς, 1€ από κάθε πάσο παιχνιδιού που θα αγοραστεί από τους επισκέπτες. 

Εξασφαλίστε το πάσο σας για μία ημέρα διασκέδασης με καλό σκοπό σήμερα εδώ

Ακούγοντας τη λέξη «καρκίνος» το μυαλό μας αυτόματα κάνει κακούς συνειρμούς οι οποίοι συνήθως συνοδεύονται από εκφράσεις όπως το «μακριά από εμάς». O Χρυσός Σεπτέμβρης, Μήνας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο Παιδικής και Εφηβικής Ηλικίας, μας υπενθυμίσει ότι ο καρκίνος στα παιδιά υπάρχει και μπορεί ανά πάσα στιγμή να «χτυπήσει» οποιαδήποτε πόρτα. 

Παρότι πρόκειται για ένα σπάνιο νόσημα, το άκουσμά του είναι τρομακτικό. Με τη διαιώνιση της άγνοιας, οι ασθενείς συνεχίζουν να περιθωριοποιούνται και να στιγματίζονται. Έρευνες πλέον δείχνουν ότι η διάγνωση και η θεραπεία ενός καρκίνου σε παιδική και εφηβική ηλικία μπορεί να έχει και απώτερες συνέπειες στο σώμα, την ψυχή και την κοινωνική ένταξη των αποθεραπευμένων παιδιών. Και αυτό καθιστά το έργο του Make-A-Wish αναγκαίο, καθώς συμβάλλει καθοριστικά στην ψυχική θεραπεία και την επανένταξη στην καθημερινότητα. 

Για εμάς στο Allou! Fun Park, η προσφορά σε κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας και η δραστηριοποίησή μας σε αυτό τον τομέα είναι συνεχής! 

Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του το Allou! Fun Park ενσωμάτωσε την κοινωνική συνεισφορά στις δράσεις του, έχοντας ως αποστολή να χαρίσει χαμόγελα σε οργανισμούς που υλοποιούν προγράμματα με σαφές θετικό, κοινωνικό αποτύπωμα. 

Το Allou! Fun Park, στα 20 χρόνια λειτουργίας του, έχει συνεργαστεί με 104 φορείς και οργανισμούς, με περισσότερα από 18.000 παιδιά ιδρυμάτων να έχουν επισκεφτεί το πάρκο, στο πλαίσιο σχετικών προγραμμάτων. 

Με συνέπεια συνεχίζουμε τη δράση μας και στεκόμαστε δίπλα σε όλους τους φορείς που μας προσεγγίζουν παρέχοντας διασκέδαση και χαρά σε όσους το έχουν ανάγκη. 

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου αγκαλιάζουμε το θεσμό Family Day του Make–A–Wish Ελλάδος και περιμένουμε τις οικογένειες ευχών αλλά και τους φίλους του οργανισμού να διασκεδάσουμε μαζί. 

Σας περιμένουμε! 

Πολύτιμοι υποστηρικτές της εκδήλωσης με των οποίων την οικονομική συμβολή θα εκπληρωθούν ευχές: μεγάλος χορηγός: Pepsico. Χορηγοί: Nannuka και Under Armour. Υποστηρικτές: Γερολυμάτος International | Hipp, Hellenic Duty Free Shops, Ιαπωνική, Lurpak, Star Automotive Hellas, Νοσηλεία Τώρα. 

Ειδικές ευχαριστίες και στους χορηγούς σε είδος Vivartia, και χορηγούς επικοινωνίας MAD TV και My Radio. 

_______________________________________________________________________________________________________

Λίγα λόγια για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) 
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3- 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Η εκπλήρωση μιας ευχής δεν είναι απλά μια ευχή, είναι πολλά παραπάνω. Είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται κάθε παιδί που νοσεί. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και ο οργανισμός δεσμεύεται να εκπληρώνει την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) λειτουργεί από το 1996 στη χώρα μας και είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Make-A-Wish. Από το 1996 που ιδρύθηκε έχει εκπληρώσει περισσότερες από 3.293 ευχές, 195 εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2023. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr
_______________________________________________________________________________________________________


Πουθενά δεν είναι Allou!
Allou! Fun Park
Πολύ μεγάλο για να το χάσεις!