ΤΑ ΝΕΑ

Το φορτηγό της Playmoκύκλωσης στο Kidom!

12.07.2023
Το φορτηγό της Playmoκύκλωσης στο Kidom!


Αυτό το καλοκαίρι το φορτηγό της Playmoκύκλωσης θα βρίσκεται στο Kidom του Allou! Fun Park!

Έως τις 26 Ιουλίου μαθαίνουμε στα παιδιά τους βασικούς κανόνες και τα οφέλη της ανακύκλωσης μέσα από το παιχνίδι παρέα με την Playmobil!

Το Φορτηγό της Playmoκύκλωσης θα βρίσκεται στο Playland του Kidom, τον υπέροχο, καταπράσινο χώρο του Kidom και υποδέχεται τα παιδιά κάθε ηλικίας σε αγαπημένες δράσεις για την ανακύκλωση για ένα καλύτερο πλανήτη!

Αγαπάμε τη φύση και μαθαίνουμε να την προστατεύουμε.
Γιατί η αλλαγή θα ξεκινήσει από εμάς…
Μαθαίνουμε για την ανακύκλωση παρέα με τον Σάκη Ανακυκλωσάκη και παίρνουμε μέρος σε μοναδικές δράσεις για το περιβάλλον!
Καλούμε τα παιδιά να γεμίσουμε μαζί τους κάδους ανακύκλωσης!
Φέρνουμε λαμπτήρες, μπαταρίες και παλιές συσκευές που δεν χρειαζόμαστε και κερδίζουμε Playmobil αυτοκόλλητα και άλμπουμ ζωγραφικής.

Μικροί – μεγάλοι γεμίζουμε τους κάδους και παίρνουμε μέρος σε κλήρωση για παιχνίδια από την καινοτόμο σειρά παιχνιδιών PLAYMOBIL, που αποτελείται από 80% βιώσιμα υλικά κατά μέσο όρο, συνδυάζοντας ιδανικά την υψηλή ποιότητα με την αειοφόρο ανάπτυξη.

Και η διασκέδαση συνεχίζεται… παιχνίδια Playmobil και υπέροχες χρωμοσελίδες περιμένουν τους μικρούς μας φίλους να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές και να χαρούν ατελείωτο παιχνίδι στο Kidom!

Μαζί και ο Σάκης Ανακυκλωσάκης που θα περιμένει μικρούς και μεγάλους να τον γνωρίσουν από κοντά και να βγάλουν πολλές φωτογραφίες!

Το Kidom με υψηλό αίσθημα περιβαλλοντικής και κοινωνικής ευθύνης προσφέρει για ακόμα μια φορά μέσα από τις δράσεις του την μάθηση μέσα από το παιχνίδι σε ένα καινοτόμο πρόγραμμα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης για παιδιά!

Όλα τα παιδιά θα φύγουν από το Kidom χαρούμενα, με πολλές γνώσεις και δώρα!

Πρόγραμμα δράσεων & εμφανίσεων:

  • Δράσεις: έως 26/7  Καθημερινές & Σαββατοκύριακα: 18:00 - 22:00
  • Σάκης Ανακυκλωσάκης: έως 26/7 Καθημερινές & Σαββατοκύριακα: 18:00 - 22:00

Η διασκέδαση στο παραμυθένιο Kidom ολοκληρώνεται με πολύ παιχνίδι στον παιχνιδότοπο PLAYLAND με τα τεράστια φουσκωτά, το μεγαλύτερο και ομορφότερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πύργο Youpi Tower, τα βαρκάκια Bloom – Bloom, και σε πολλά ακόμα παιχνίδια!

Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών

Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!