ΤΑ ΝΕΑ

Dino days… Ήρθε πάλι η εποχή τους! - Παράταση έως 4/6!

31.05.2023
Dino days… Ήρθε πάλι η εποχή τους!  -  Παράταση έως 4/6!

2ος Χρόνος Επιτυχίας!

Οι ημέρες δεινοσαύρων ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ!
Oι αγαπημένοι μας δεινόσαυροι θα είναι κοντά μας έως 4/6!
Προλάβετε να τους δείτε!

Μετά την πολύ μεγάλη απήχηση που είχαν οι Δεινόσαυροι πέρυσι την άνοιξη, το Kidom, τo μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα υποδέχεται και φέτος με χαρά τους πιο ζωντανούς Δεινόσαυρους που έχετε δει ποτέ!

Τα αγαπημένα προϊστορικά πλάσματα ξυπνάνε και πάλι από τη λήθη, βγαίνουν από τη σπηλιά τους και ζωντανεύουν ανάμεσά μας! Ελάτε να τους γνωρίσετε από κοντά, να περπατήσετε δίπλα τους, να τους ακούσετε να βρυχώνται, να τους αγγίξετε και να φωτογραφηθείτε μαζί τους.

Κινούμενοι δεινόσαυροι φυσικού μεγέθους, με ήχους και βρυχηθμούς που μας γυρίζουν εκατομμύρια χρόνια πριν σε συνδυασμό με τη φυσική ομορφιά του πάρκου, τις θεματικές δράσεις και τη διακόσμηση, δίνουν την αίσθηση στον επισκέπτη ότι βρίσκεται στην εποχή που ζούσαν αυτά τα εντυπωσιακά προϊστορικά ζώα.

Ο μοναδικός Τυραννόσαυρος Rex, ο Τρικεράτωψ, ο Σπινόσαυρος, ο Ράπτωρας και ο Αλλόσαυρος είναι ορισμένοι από τους δεινόσαυρους που θα δείτε να περιφέρονται ολοζώντανοι στο Kidom. Και η περιπέτεια δεν τελειώνει εδώ …
Πάρτε την πυξίδα σας και τα εργαλεία σας από το Αρχηγείο των Παλαιοντολόγων, βρείτε απολιθώματα και τα ξεχασμένα από το χρόνο αυγά δεινοσαύρων και πάρτε το δικό σας Πτυχίο Παλαιοντολόγου!

Ακόμα, ανακαλύψτε την υπέροχη DINO RISE συλλογή της PLAYMOBIL, παίξτε με τα υπέροχα παιχνίδια της και πάρτε μέρος στην κλήρωση για απίθανα PLAYMOBIL δώρα!

Η διασκέδαση στο παραμυθένιο Kidom ολοκληρώνεται με πολύ παιχνίδι στον ολοκαίνουριο παιχνιδότοπο PLAYLAND με τα τεράστια φουσκωτά, το μεγαλύτερο και ομορφότερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πύργο Youpi Tower, τα βαρκάκια Bloom – Bloom, και σε πολλά ακόμα παιχνίδια!

Οι Δεινόσαυροι βγαίνουν από τη σπηλιά τους και θα είναι κοντά μας όλα τα Σαββατοκύριακα έως και την Κυριακή 4 Ιουνίου 13:00 - 21:00.
Σας περιμένουμε για μοναδικές DINO κατασκευές!

Extra εμφανίσεις:

Όλες οι Παρασκευές του Μαΐου: Kidom δράσεις: 18:00 – 21:00
Παρασκευή 19/5:    Δεινόσαυροι 18:00 - 22:00  &  Δράσεις  18:00 - 22:00
Δευτέρα 22/5:        Δεινόσαυροι 18:00 - 22:00  &  Δράσεις  18:00 - 22:00

Dino days στο Kidom του Allou! Fun Park!
Σας περιμένουμε!