ΤΑ ΝΕΑ

Let's make some NOISE!

18.02.2022
Let's make some NOISE!
Το Allou! Fun Park γιορτάζει τις Απόκριες με το πιο FUN, COLORFUL Carnival NOISE Parade!

Δύο Σαββατοκύριακα γεμάτα χρώμα, παιχνίδι, μουσική, χορό και ξεφάντωμα!

Carnival NOISE Parade @ Allou! Fun Park

26 & 27 Φεβρουαρίου & 05 & 06 Μαρτίου στις 19:00 το απόγευμα

Ελάτε στην πιο φασαριόζικη γιορτή της πόλης, με κρουστά, χορό, κέφι, μουσική, εκπλήξεις και πολύ ξεφάντωμα! Οι μοναδικοί Allouκίνοι σας υποδέχονται και φέτος με χαμόγελο και σας μαθαίνουν τα μυστικά του επιτυχημένου NOISE Parade μοιράζοντας σφυρίχτρες σε όλους σε ατομικό σακουλάκι, για να συμμετέχετε κι εσείς στο πιο φασαριόζικο καρναβάλι που έχετε δει ποτέ!
Let’s make some noise!
Για ακόμα περισσότερο ξεφάντωμα, μαζί μας DJ Sets από τον Petros Triantafyllou, nick zois και ft ANTONELLA Live PA από τις 17:00 με όλες τις τελευταίες επιτυχίες και αγαπημένη καρναβαλίστικη μουσική ενώ χορευτικές ομάδες θα μας παρασύρουν στο ρυθμό τους!

Ακόμα, κάντε Face Painting με λαμπερά χρώματα, πάρτε μέρος στο διαγωνισμό των ΙΕΚ ΑΛΦΑ για υποτροφίες και σεμινάρια και διασκεδάστε με την ψυχή σας στα υπέροχα παιχνίδια του Allou! Fun Park!
Όλα αυτά στο πιο ασφαλές περιβάλλον! Γιατί το Allou αξιολογήθηκε και έλαβε βεβαίωση ελέγχου Safe Restart από την TUV Hellas (TUV Nord) για την ασφαλή λειτουργία του και τα μέτρα προστασίας που λαμβάνει απέναντι στον Covid-19.

Πουθενά δεν είναι Allou!
Allou! Fun Park!
Πολύ μεγάλο για να το χάσεις!