ΤΑ ΝΕΑ

O Marshall από το Paw Patrol: Η ταινία! στο Kidom!

23.08.2021
O Marshall από το Paw Patrol: Η ταινία! στο Kidom!

Πριν αρχίσει το σχολείο όλοι πάμε Kidom!


Ελάτε να γνωρίσετε τον Marshall


από την ταινία «Paw Patrol: Η ταινία»!



Φέτος το Σεπτέμβριο το Kidom, το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα, υποδέχεται τον μοναδικό Marshall από την ταινία «Paw Patrol: Η ταινία»!

Ο Marshall μαζί με την υπόλοιπη παρέα των κουταβιών, πρωταγωνιστεί στην ταινία «Paw Patrol: Η ταινία» που θα προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 2 Σεπτεμβρίου. Σε αυτή την ταινία τα αγαπημένα μας ηρωικά κουτάβια είναι πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν την πρόκληση. Η κουταβοπερίπολος είναι έτοιμη για δράση! Το Paw Patrol παλεύει για να σώσει τους πολίτες της Πόλης της Περιπέτειας και η τύχη μας βρίσκεται στις πατούσες τους!

Μη χάσετε την ευκαιρία να συναντήσετε τον Marshall στο Kidom!
Ελάτε να τον γνωρίσετε από κοντά, να φωτογραφηθείτε και να διασκεδάσετε μαζί του τα Σαββατοκύριακα 28-29/8, 4-5/9 & 11-12/9 και ώρες 18:00 – 21:30!

Και δεν είναι μόνο αυτό! Μαζί, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε δράσεις εμπνευσμένες από την ταινία! Φανταστικά playtables με τα παιχνίδια της ταινίας, το αγαπημένο memory game με ήρωες από την ταινία και υπέροχες σελίδες ζωγραφικής θα μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά και θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές!
Ώρες δράσεων: Σαββατοκύριακα 28-29/8, 4-5/9 & 11-12/9 ώρες 14:00 – 22:00!
Ακόμα, πολλές εκπλήξεις και δωράκια για όλους τους μικρούς μας φίλους!

Όλα αυτά στο πιο ασφαλές περιβάλλον! Το Kidom αξιολογήθηκε και έλαβε βεβαίωση ελέγχου Safe Restart από την TUV Hellas (TUV Nord) για την ασφαλή λειτουργία των πάρκων Allou! & Kidom και τα μέτρα προστασίας που λαμβάνει απέναντι στον Covid-19.

Εκτός από τον Marshall, στο παραμυθένιο Kidom σας περιμένουν όλα τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών: το μεγαλύτερο Carousel της πόλης, το τρενάκι Mini Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πιο ψηλό πύργο Youpi Tower και πολλά- πολλά ακόμα σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς … μόνο για παιδιά!

Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών
Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!