ΤΑ ΝΕΑ

Διασκεδάζουμε με ασφάλεια

02.11.2020
Διασκεδάζουμε με ασφάλεια
Σας καλωσορίζουμε και πάλι στο Allou! Fun Park!

Από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, το Allou! Fun Park και το Kidom με μεγάλη χαρά αλλά και αίσθημα ευθύνης, ανοίγουν ξανά τις πύλες τους και υποδέχονται μικρούς και μεγάλους για ατελείωτο παιχνίδι!

Στη νέα αυτή πραγματικότητα συνδυάζουμε την επιστροφή στο παιχνίδι με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, με στόχο την προστασία της υγείας των επισκεπτών και των εργαζομένων μας.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε τους επισκέπτες και το προσωπικό μας να ακολουθεί τα παρακάτω:

Διασκεδάζουμε με ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

  • Η χρήση μάσκας προστασίας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του πάρκου, βάσει των τελευταίων μέτρων που ανακοινώθηκαν από τους αρμόδιους φορείς.
  • Υποχρεωτική χρήση μάσκας για το προσωπικό του πάρκου.
  • Τήρηση απαραίτητων αποστάσεων 1,5 μ. σε όλους τους χώρους των πάρκων (παιχνίδια, ουρές αναμονής, ταμεία, σημεία εστίασης). Προσέχουμε τις ειδικές σημάνσεις.
  • Συχνό πλύσιμο χεριών με νερό και σαπούνι για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα.
  • Χρήση αντισηπτικού διαλύματος κατά την επιβίβαση και αποβίβαση από τα παιχνίδια.
  • Ακολουθούμε τις οδηγίες του προσωπικού και περιμένουμε τη σειρά μας.
  • Αποφεύγουμε οποιαδήποτε επαφή με άτομα που παρουσιάζουν πιθανό σύμπτωμα.

Από 15 Ιουνίου τα Allou! Fun Park και Kidom παραμένουν ανοιχτά και προσβάσιμα σε όλους, αλλά με κανονισμούς που αποτρέπουν τον συνωστισμό μέσα στα πάρκα και στις πύλες εισόδου - εξόδου.

Για την εφαρμογή της ελεγχόμενης εισόδου επισκεπτών στο Allou!, η είσοδος στο πάρκο θα γίνεται μόνο από τη κεντρική πύλη, την πύλη της Ρεσεψιόν, ενώ η έξοδος θα γίνεται από την πύλη που βρίσκεται  απέναντι από το Kidom. H τρίτη πύλη του πάρκου (δίπλα στο παιχνίδι Star Flyer) θα παραμείνει κλειστή.

Αντίστοιχα και στο Kidom, η είσοδος θα γίνεται από την κεντρική πύλη του πάρκου ενώ η έξοδος των επισκεπτών από την πλαϊνή πύλη (Η. Βενέζη). 

Τόσο μέσα στα πάρκα όσο και στις πύλες εισόδου και εξόδου, θα υπάρχει επιτήρηση από προσωπικό μας ώστε να αποθαρρύνεται ο συνωστισμός.

Όλοι οι χώροι εστίασης των πάρκων λειτουργούν κανονικά.

Όλες οι εκδηλώσεις των Allou! Fun Park & Kidom αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας.

Το Allou! Fun Park διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει την είσοδο για λόγους δημόσιας υγείας σε όποιον δεν συμμορφώνεται με τους κανόνες του πάρκου.

Για την προμήθεια των ημερήσιων πάσων διασκέδασης συστήνεται η πρότερη αγορά τους από την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα (eshop,) ενώ για τις αγορές σας στο πάρκο συνιστώνται οι ανέπαφες συναλλαγές.

Να σημειωθεί ότι άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή άτομα με προβλήματα υγείας ανεξαρτήτου ηλικίας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, εισέρχονται στο πάρκο με δική τους ευθύνη. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οποιοσδήποτε δημόσιος χώρος, στον οποίο υπάρχει παρουσία ατόμων, παρουσιάζει κίνδυνο έκθεσης στον covid19, το Allou! Fun Park εφαρμόζει όλα τα απαιτούμενα μέτρα υγιεινής, χωρίς όμως να μπορεί να εγγυηθεί τη μη έκθεσή σας στον ιό κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας.

Για το Allou! Fun Park η προστασία της υγείας των επισκεπτών και των εργαζομένων μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.


Σήμερα επιδιώκουμε να συνδυάσουμε την άριστη εμπειρία των επισκεπτών, τη μέγιστη δυνατή προστασία της υγείας όλων μας αλλά και την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας του προσωπικού μας και τη βιωσιμότητα της επιχείρησης.

Για το λόγο αυτό από Δευτέρα 15 Ιουνίου εγκαινιάζεται Γενική Είσοδος στο Allou! Fun Park ύψους 3€, η οποία επιστρέφεται στον επισκέπτη μας καθώς αφαιρείται από οποιαδήποτε αγορά πραγματοποιηθεί μέσα στο πάρκο (εξαιρούνται τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, τα παιχνίδια Zombie Brain και Skeleball, τα προϊόντας εστίασης και οι ισχύουσες προσφορές του πάρκου).

Στην περίπτωση που κάποιος επισκέπτης δεν εξαργυρώσει το ποσό της Γενικής Εισόδου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει το ποσό σε μια Fun Card ίσης αξίας για την επόμενη επίσκεψή του στο πάρκο.

Η Γενική Είσοδος ισχύει και για τα δύο πάρκα: Allou! & Kidom. Τα παιδιά 0-3 ετών εισέρχονται στο πάρκο εντελώς δωρεάν.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας.

Επισκεφθείτε το site eody.gov.gr για περισσότερες πληροφορίες.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ


1. Έχει αλλάξει το ωράριο λειτουργίας του Allou! Fun Park;
Τo ωράριο λειτουργίας των πάρκων παραμένει το ίδιο:
Allou!:
Παρασκευή: 17:00 – 22:30
Σάββατο- Κυριακή & Αργίες: 10:00 – 23:00
Kidom: 
Παρασκευή: 17:00 – 22:00
Σάββατο- Κυριακή & Αργίες: 10:00 – 22:30

2. Πρέπει να φοράω προστατευτική μάσκα μέσα στο πάρκο;
Με βάση τα τελευταία μέτρα που ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι φορείς, η χρήση μάσκας προστασίας σε εξωτερικούς χώρους υψηλού συγχρωτισμού είναι υποχρεωτική, ως εκ τούτου για την είσοδο και παραμονή σας στο πάρκο απαιτείται η χρήση μάσκας προστασίας.
Το προσωπικό του πάρκου υποχρεούται να φοράει μάσκα προστασίας σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του πάρκου.

3. Μπορώ να βρω γάντια/ μάσκες προστασίας στο Allou! Fun Park;

Υπάρχει δυνατότητα να προμηθευθείτε μάσκες προστασίας μιας χρήσης μέσα στο πάρκο. Το πάρκο παρέχει γάντια μιας χρήσης μόνο στα παιχνίδια όπου επιβάλλεται η χρήση τους.

4. Τι ισχύει με τα παιχνίδια του πάρκου όπου γίνεται χρήση γυαλιών VR ή κράνους?
Όλα τα παιχνίδια του πάρκου ανεξαιρέτως καθαρίζονται σχολαστικά μετά από κάθε χρήση. Ειδικότερα:
- στα παιχνίδια όπου επιβάλλεται η χρήση γυαλιών VR (360 VR X-treme & Hologate) γίνεται συστηματική απολύμανση των γυαλιών με ειδικά μαντηλάκια καθαρισμού μετά από κάθε χρήση,
- στο παιχνίδι Power Karts: Υποχρεωτική χρήση γαντιών μιας χρήσης και μάσκας προστασίας από όλους τους οδηγούς καθώς και η χρήση ειδικού σκουφιού για τα μαλλιά. Όλα τα κράνη καθαρίζονται σχολαστικά πριν από κάθε χρήση.

5. Ποια μέτρα έχετε λάβει για την προστασία των επισκεπτών;
Όλοι οι εργαζόμενοι του πάρκου θερμομετρούνται πριν την είσοδό τους στα πάρκα. Αντισηπτικό χεριών είναι διαθέσιμο σε πολλαπλά σημεία εντός των πάρκων, ενώ όλοι τα παιχνίδια και τα WC απολυμαίνονται διαρκώς. Τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις σε όλους τους χώρους (παιχνίδια, ταμεία, χώροι εστίασης, κλπ) οι οποίοι φέρουν ειδική σήμανση για διευκόλυνση των επισκεπτών. Διαφοροποιείται η είσοδος και η έξοδος των πάρκων, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός στα σημεία αυτά. Ηχητικές αναγγελίες θυμίζουν τα μέτρα ασφαλείας, ενώ σχετικές οδηγίες έχουν αναρτηθεί σε όλα τα μέσα επικοινωνίας του πάρκου (αφίσες, οθόνες, wifi platform, website, social media) υπενθυμίζοντας πώς παίζουμε με ασφάλεια.

6. Γίνονται πάρτι τώρα στο πάρκο?
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κανονικά το πάρτι σας στο Allou! Fun Park & στο Kidom. Οι χώροι, οι διαδικασίες και το πρόγραμμα των πάρτι έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν την ξεχωριστή μέρα του παιδιού σας με απόλυτη ασφάλεια. Καλέστε μας στο 210 8092853 να σας ενημερώσουμε αναλυτικά.

7. Η χρήση των WC είναι ασφαλής;
Φροντίζουμε για την απολύμανση των WC κάθε 20 λεπτά, με πιστοποιημένες διαδικασίες καθαρισμού για την προστασία επισκεπτών και εργαζομένων.

8. Επιτρέπονται τα κατοικίδια τώρα στο Allou! Fun Park & Kidom;
Τα κατοικίδια επιτρέπονται στους χώρους των πάρκων αρκεί να έχουν λουρί και να συνοδεύονται από τον ιδιοκτήτη τους. Ο ιδιοκτήτης του κατοικίδιου είναι υπεύθυνος για τη διατήρηση καθαρών των χώρων του πάρκου.

9. Τι θα γίνει αν υπάρξει κρούσμα στο πάρκο;
Σε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος θα ενημερωθούν άμεσα οι αρμόδιες αρχές και θα ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

10. Γιατί υπάρχει Γενική Είσοδος στο πάρκο?
Το Allou! Fun Park από 15 Ιουνίου διαθέτει Γενική Είσοδο, αξίας 3€. Το ποσό αυτό αφορά σε όλους τους επισκέπτες που πάρκου, είτε πρόκειται να παίξουν στο πάρκο είτε συνοδεύουν.
Το ποσό αυτό επιστρέφεται σε παιχνίδι, καθώς εξαργυρώνεται σε αγορές σας μέσα στο πάρκο (εξαιρούνται τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, τα Zombie Brain, Skelleball, τα προϊόντα εστίασης και οι ισχύουσες εκπτωτικές προσφορές του πάρκου) είτε την ίδια ημέρα είτε σε επόμενη επίσκεψή σας. Το ποσό των 3€ μπορεί να εξαργυρωθεί είτε σε αγορά πάσου είτε σε μία μάρκα για συγκρουόμενα είτε σε μια συμμετοχή σε ένα από τα παιχνίδια δεξιοτήτων ή να μεταφερθεί σε μια Allou Fun Card για επόμενη επίσκεψη στο πάρκο - είτε δική σας είτε δικού σας προσώπου.

Η εφαρμογή της Γενικής Εισόδου έχει ως στόχο εσείς και το παιδί σας να είστε πιο ασφαλείς μέσα στο πάρκο και να απολαμβάνετε καλύτερη ποιότητα υπηρεσίας. Βοηθάει στον έλεγχο του αριθμού των επισκεπτών στο πάρκο και διασφαλίζει την ασφαλή διασκέδαση όλων. Εξάλλου, εφόσον το ποσό της Γενική Εισόδου εξαργυρώνεται είτε την ίδια ημέρα είτε σε επόμενη επίσκεψή σας, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα που θα καταβάλλετε στην είσοδο.
Εάν έχετε προαγοράσει κάποιο προϊόν από το e-shop μας, η είσοδος για τον κάτοχο της προαγοράς (όχι το συνοδό) στο πάρκο είναι δωρεάν.
Παιδιά 0-3 ετών εισέρχονται δωρεάν στο πάρκο.

Στο Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, η διασκέδαση και η ασφάλεια είναι στα ύψη!
Η ασφαλής λειτουργία των πάρκων μας Allou! και Kidom αξιολογήθηκε από την TUV HELLAS (TUV NORD) και έλαβε Βεβαίωση Ελέγχου Safe Restart!
Ο πιο ασφαλής προορισμός διασκέδασης, σας περιμένει!