ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Μοναδικός προορισμός για εταιρικές εκδηλώσεις, meetings, conferences και team buildings! Oι εργαζόμενοι της εταιρείας έρχονται πιο κοντά και φεύγουν ανανεωμένοι!

Εταιρικές Εκδηλώσεις

Στο Allou! Fun Park η απλή εταιρική εκδήλωση αλλάζει ύφος και αποκτά χαρακτήρα!

Υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας σ’ ένα φυσικό, χαρούμενο περιβάλλον και δώστε τους την ευκαιρία να διασκεδάσουν με την ψυχή τους μετά το τέλος της συνάντησής σας.

Όποιο κι αν είναι το είδος της εκδήλωσης (εταιρική συνάντηση, συνέδριο, σεμινάριο, press event, κοπή πίτας, παρουσίαση προϊόντος) οι χώροι του Allou! Fun Park μπορούν να διαμορφωθούν κατάλληλα ώστε να διασφαλίσουν την άριστη διεξαγωγή της.

Διαθέτουμε ανοιχτούς αλλά και κατάλληλα διαμορφωμένους κλειστούς χώρους, που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 1000 άτομα, ενώ αναλαμβάνουμε όλες τις πτυχές μιας εκδήλωσης (τεχνικός εξοπλισμός, ηχητική κάλυψη, catering, branding, κλπ). Σε όλους τους χώρους μας διατίθεται δωρεάν Wi-Fi, ενώ σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης παρέχεται τεχνική υποστήριξη.

Ακόμα, ειδικά διαμορφωμένα πακέτα σας δίνουν τη δυνατότητα προαγοράς ημερήσιων πάσων διασκέδασης σε προνομιακές τιμές για τους καλεσμένους σας και τις οικογένειές τους.

Ελάτε να γνωρίσετε τους χώρους μας από κοντά και να μετατρέψετε μια απλή εταιρική συνάντηση σ’ ένα πραγματικά μοναδικό εταιρικό event, που θα μείνει αξέχαστο σε όλους τους καλεσμένους σας.

Εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από προηγούμενες εκδηλώσεις.

Team Building

Ετοιμαστείτε για ατελείωτο παιχνίδι! Προϋπόθεση η ομαδική δουλειά! Νικητής ή ηττημένος, δεν έχει σημασία! Η σύσφιξη των σχέσεων δεδομένη!

Το Team Building στο Allou! Fun Park, δεν απαιτεί ιδιαίτερες δεξιότητες ή κάποιο ταλέντο. Είναι εύκολο, γρήγορο και απόλυτα διασκεδαστικό!

Μέσα από μια σειρά παιχνιδιών όλων των ειδών (rides, αδρεναλίνης, ταχύτητας, δεξιοτήτων) θα ζήσετε μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης που θα σας μείνει αξέχαστη…

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παίξετε… ομαδικά! Η ομάδα με τους περισσότερους πόντους κερδίζει!

Μια ευχάριστη αλλαγή για τους συνεργάτες και συναδέλφους σας που θα σας χαλαρώσει, θα σας διασκεδάσει και θα σας βγάλει σίγουρα από την καθημερινότητα!

Γιατί στο Allou! πρωτοτυπούμε όχι μόνο σε προτάσεις αλλά κυρίως στη μέθοδο που ακολουθούμε, η οποία εστιάζει στην ομαδικότητα και τη συμμετοχικότητα με στόχο την καλύτερη γνωριμία των συμμετεχόντων και τη σύσφιξη σχέσεων.Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και προσαρμόζουμε τις προτάσεις μας στις ανάγκες και τους στόχους κάθε εταιρείας ξεχωριστά.

Επιλέξτε την ημερομηνία της επόμενης εταιρικής σας εκδήλωσης και ελάτε να σχεδιάζουμε μαζί το δικό σας team building event.

Φωτογραφίσεις – Γυρίσματα

Το Allou! Fun Park αποτελεί μοναδικό “σκηνικό” για φωτογραφίσεις και γυρίσματα. Οι καλαίσθητοι, καταπράσινοι χώροι του σε συνδυασμό με τη μοναδικότητα και την ποικιλία των παιχνιδιών αποτελούν ιδανικό χώρο για φωτογραφίσεις μόδας, γάμου, βάπτισης, video clip και κάθε είδους γύρισμα.

Το Allou! μέχρι τώρα έχει φιλοξενήσει μεταξύ άλλων φωτογραφίσεις μόδας, video clips Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών (Marcus & Martinus, TUS, Κων/νος Αργυρός, κλπ), συνεντεύξεις γνωστών προσωπικοτήτων του αθλητικού και καλλιτεχνικού χώρου, πληθώρα διαφημιστικών σποτ, εγχώριες και διεθνείς κινηματογραφικές παραγωγές, κ.α.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας

  • 210-8092815 | 210-8092888