ΤΑ ΝΕΑ

To Allou! Fun Park στο COSMOTE DEALS for YOU!

01.05.2022
To Allou! Fun Park στο COSMOTE DEALS for YOU!
Το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας της χώρας συμμετέχει στο μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης! Τώρα με το COSMOTE DEALS for YOU θα είσαι και Allou!

Παίξε non-stop κάθε Δευτέρα και Τρίτη με την παρέα σου με 2 Pass* στην τιμή του 1, στα παιχνίδια του Allou! και του Kidom! Aν είσαι συνδρομητής κινητής COSMOTE, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις κενό SMS στο 19019 ή να αποκτήσεις online τον κωδικό σου από το www.cosmote.gr, ενώ είσαι συνδρομητής σταθερής COSMOTE, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καλέσεις στο 13019 ή να αποκτήσεις online τον κωδικό σου από το www.cosmote.gr. Μετά έρχεσαι στο ταμείο του Allou! Fun Park ή του Kidom με τον κωδικό που θα λάβεις!

Δες αναλυτικά πληροφορίες για το COSMOTE DEALS for YOU εδώ

Παίζεις απεριόριστα στα παιχνίδια του Allou! και του Kidom με το Allou! XXL Pass* 
και επιπλέον σου προσφέρει από μια συμμετοχή στο Mirror Forest.
Από το Allou! XXL Pass εξαιρούνται τα 360 VR X-TREME, Power Karts, Hologate, Birdly, Mission Vault, συγκρουόμενα, ηλεκτρονικά και παιχνίδια δεξιοτήτων.


* Τιμή Allou! XXL Pass: 19€  

Το Allou! XXL Pass εξασφαλίζει τη δωρεάν είσοδο στο πάρκο μόνο στον κάτοχο του πάσου μέσω της προσφοράς. Ο συνοδός θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό της Γενικής Εισόδου αξίας 5€.
Το ποσό της γενικής εισόδου (5€) αφαιρείται από οποιαδήποτε αγορά σας μέσα στο πάρκο (εξαιρούνται τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, τα προϊόντας εστίασης και οι ισχύουσες προσφορές του πάρκου). Σε περίπτωση μη εξαργύρωσης του ποσού της εισόδου την ίδια ημέρα, μπορείτε να κάνετε χρήση του ποσού σε επόμενη επίσκεψή σας μεταφέροντάς το σε μια Allou! Fun Card.