ΤΑ ΝΕΑ

To Allou! Fun Park στο COSMOTE DEALS for YOU!

01.10.2023
To Allou! Fun Park στο COSMOTE DEALS for YOU!
Το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας της χώρας συμμετέχει στο μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης! Τώρα με το COSMOTE DEALS for YOU θα είσαι και Allou!

Παίξε non-stop κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη με την παρέα σου στο Allou! Fun Park και το Kidom με -50% έκπτωση στο ημερήσιο πάσο Allou! XXL Pass!
Aν είσαι συνδρομητής κινητής COSMOTE, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις κενό SMS στο 19019 ή να αποκτήσεις online τον κωδικό σου από το www.cosmote.gr, ενώ είσαι συνδρομητής σταθερής COSMOTE, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καλέσεις στο 13019 ή να αποκτήσεις online τον κωδικό σου από το www.cosmote.gr. Μετά έρχεσαι στο ταμείο του Allou! Fun Park ή του Kidom με τον κωδικό που θα λάβεις!

Σημ:
Η πληρωμή της προσφοράς γίνεται μόνο με κάρτα στα ταμεία του πάρκου.
Το ημερήσιο όριο χρήσης κωδικών είναι 2 ψηφιακοί κωδικοί ανά σύνδεση.

Δες αναλυτικά πληροφορίες για το COSMOTE DEALS for YOU εδώ

Παίζεις απεριόριστα στα παιχνίδια του Allou! και του Kidom με το Allou! XXL Pass* 
και επιπλέον σου προσφέρει μια συμμετοχή στο Mirror.
Από το Allou! XXL Pass εξαιρούνται: The House Of Fear Iron Asylum, 360 VR X-Treme, Hologate VR, Birdly VR, Monster Jam VR,  Mission Vault, Power Karts, συγκρουόμενα, βαρκάκια Bloom Bloom, Πύργος Αναρρίχησης, ηλεκτρονικά και παιχνίδια δεξιοτήτων.

* Τιμή Allou! XXL Pass: 19€  

Το Allou! XXL Pass εξασφαλίζει τη δωρεάν είσοδο στο πάρκο μόνο στον κάτοχο του πάσου μέσω της προσφοράς. Ο συνοδός θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό της Γενικής Εισόδου αξίας 5€.