ΤΑ ΝΕΑ

To Allou! Fun Park στο COSMOTE DEALS for YOU!

01.10.2023
To Allou! Fun Park στο COSMOTE DEALS for YOU!
Το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας της χώρας συμμετέχει στο μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης! Τώρα με το COSMOTE DEALS for YOU θα είσαι και Allou!

Παίξε non-stop κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη με την παρέα σου στο Allou! Fun Park και το Kidom με -50% έκπτωση στο ημερήσιο πάσο Allou! XXL Pass!
Aν είσαι συνδρομητής κινητής COSMOTE, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις κενό SMS στο 19019 ή να αποκτήσεις online τον κωδικό σου από το www.cosmote.gr, ενώ είσαι συνδρομητής σταθερής COSMOTE, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καλέσεις στο 13019 ή να αποκτήσεις online τον κωδικό σου από το www.cosmote.gr. Μετά έρχεσαι στο ταμείο του Allou! Fun Park ή του Kidom με τον κωδικό που θα λάβεις!

Σημ:
Η πληρωμή της προσφοράς γίνεται μόνο με κάρτα στα ταμεία του πάρκου.
Το ημερήσιο όριο χρήσης κωδικών είναι 2 ψηφιακοί κωδικοί ανά σύνδεση.

Δες αναλυτικά πληροφορίες για το COSMOTE DEALS for YOU εδώ

Παίζεις απεριόριστα στα παιχνίδια του Allou! και του Kidom με το Allou! XXL Pass* 
και επιπλέον σου προσφέρει μια συμμετοχή στο Mirror.
Από το Allou! XXL Pass εξαιρούνται τα: The House Of Fear Iron Asylum, 360 VR X-Treme, Hologate, Birdly, Monster Jam VR, Mission Vault, συγκρουόμενα, Trambolino Allou!, βαρκάκια Bloom Bloom, ηλεκτρονικά και παιχνίδια δεξιοτήτων.


* Τιμή Allou! XXL Pass: 19€  

Το Allou! XXL Pass εξασφαλίζει τη δωρεάν είσοδο στο πάρκο μόνο στον κάτοχο του πάσου μέσω της προσφοράς. Ο συνοδός θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό της Γενικής Εισόδου αξίας 5€.
Το ποσό της γενικής εισόδου (5€) αφαιρείται από οποιαδήποτε αγορά σας μέσα στο πάρκο (εξαιρούνται τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, τα προϊόντας εστίασης και οι ισχύουσες προσφορές του πάρκου). Σε περίπτωση μη εξαργύρωσης του ποσού της εισόδου την ίδια ημέρα, μπορείτε να κάνετε χρήση του ποσού σε επόμενη επίσκεψή σας μεταφέροντάς το σε μια Allou! Fun Card.