ΤΑ ΝΕΑ

Christmas Time … μόνο στο Kidom!

15.12.2023
Christmas Time … μόνο στο Kidom!
Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου έφτασε!
Ας ζήσουμε μαζί τις καλύτερες στιγμές μας στον πιο λαμπερό προορισμό της πόλης, το Kidom!

Το βασίλειο των παιδιών, το Kidom του Allou! Fun Park έβαλε τα γιορτινά του και μας προσκαλεί να περάσουμε μοναδικές εορταστικές στιγμές, με πλούσιες δράσεις εμπνευσμένες από τη μαγεία των ημερών!

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο την εορταστική περίοδο στο Kidom, κάτι μοναδικό και ξεχωριστό!
Ίσως είναι τα ξωτικά του πάρκου ή τα χιλιάδες λαμπάκια, οι γιρλάντες και οι μπάλες που κάνουν την ατμόσφαιρα πιο μαγική από ποτέ. Ίσως είναι τα υπέροχα παιχνίδια, οι μοναδικές εορταστικές δράσεις με τους ξυλοπόδαρους, τις νεράιδες, τις τεράστιες σαπουνόφουσκες αλλά και τις υπέροχες λιχουδιές…
Ό,τι κι αν είναι, το Kidom αποτελεί αναμφισβήτητα και φέτος τον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό διασκέδασης που μας φέρνει όλους πιο κοντά!
Ελάτε να διασχίσουμε μαζί την μαγική πύλη του Kidom και να βρεθούμε στον υπέροχο κόσμο των Χριστουγέννων και του παιχνιδιού!

Από 23 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο Kidom περιμένει μικρούς και μεγάλους με πολλές-πολλές εκπλήξεις!

Ο Αι Βασίλης και η Αγιο-Βασιλίτσα υποδέχονται τα παιδιά στο σπίτι τους για να ακούσουν τις ευχές τους και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Στο Εργαστήρι των Ξωτικών οι μικροί μας φίλοι μαζί με τα ξωτικά του πάρκου φτιάχνουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές και στολίζουν το Δέντρο των Ευχών.
Και όλα τα παιδιά θα γράψουν το γράμμα τους στον Αι Βασίλη και θα το ρίξουν στο αυθεντικό κόκκινο γραμματοκιβώτιο των ΕΛΤΑ για να λάβουν απάντηση! Και φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ζωγραφισμένα προσωπάκια των παιδιών από τα σκανταλιάρικά ξωτικά του Kidom!

Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται… ξυλοπόδαροι, ξωτικά, καλικάντζαροι, μεγάλες σαπουνόφουσκες και υπέροχη μουσική θα δώσουν άλλη νότα στο παιχνίδι, μικρών και μεγάλων!

Μαζί, η πριγκίπισσα Talisa και ο ιππότης Alex από την Playmobil που θα περιμένουν τα παιδιά στο υπέροχο έλκηθρό τους για φωτογραφίες, παιχνίδι και πολλές αγκαλιές. Μη χάσετε τις εορταστικές παρελάσεις του Kidom, στις 26 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου.
Η μουσική μπάντα των Tin Soldiers θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους ενώ υπέροχα πυροτεχνήματα θα λάμψουν για να υποδεχτούμε μαζί το νέο έτος σε μια μοναδική, πολύχρωμη γιορτή γεμάτη ευχές, χαρά και πολύ παιχνίδι.

Για ακόμα περισσότερη Χριστουγεννιάτικη διασκέδαση, ανεβάστε τους παλμούς της χαράς στα ολοκαίνουργια χριστουγεννιάτικα φουσκωτά του Kidom, τον πύργο αναρρίχησης αλλά και το νέο bungee jumping που υπόσχεται ατελείωτο χοροπηδητό σε όλα τα παιδιά!

Την εορταστική μαγεία συμπληρώνουν η υπέροχη Χριστουγεννιάτικη αγορά του Kidom!
Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από μοναδικά χριστουγεννιάτικα στολίδια, γούρια, βιβλία, παιχνίδια, δώρα για τους αγαπημένους σας αλλά και πολλές γλυκές και αλμυρές Delicatessen λιχουδιές!

Η Χριστουγεννιάτικη διασκέδαση στο παραμυθένιο Kidom ολοκληρώνεται με πολύ παιχνίδι στο μεγαλύτερο και ομορφότερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πύργο Youpi Tower, τα βαρκάκια Bloom – Bloom, και σε πολλά ακόμα παιχνίδια!

Σας περιμένουμε για τα πιο λαμπερά Χριστούγεννα γεμάτα παιχνίδι και χαρά!

Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών
Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!


Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των δράσεων αναλυτικά εδώ.

Εορταστικό ωράριο λειτουργίας:
23 Δεκεμβρίου 2023 – 7 Ιανουαρίου 2024, 10:00 – 00:00 (31.12.2022, 10:00 -21:00)