ΤΑ ΝΕΑ

Κινέζικη Πρωτοχρονιά στο Allou! Fun Park

06.02.2024
Κινέζικη Πρωτοχρονιά στο Allou! Fun Park

Το Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα και το Πολιτιστικό Γραφείο της Κίνας στην Αθήνα, υποδέχεται την Κινέζικη Πρωτοχρονιά με μια σειρά από πρωτότυπες θεματικές εκδηλώσεις προς τιμή της Χρονιάς του Δράκου.

Η Κινεζική Πρωτοχρονιά φέρνει ανανέωση και ελπίδα και φέτος, με τον Δράκο στον πρωταγωνιστικό ρόλο, προβλέπεται ανάπτυξη, δυναμισμός και επιτυχία. Οι Δράκοι, με την ευφυΐα και την αυτοπεποίθησή τους, έχουν τη δύναμη να κατακτούν τον κόσμο. Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί τη χρονιά των νέων ξεκινημάτων με το Δράκο στο πλευρό μας! 

Το Allou! Fun Park συνεχίζοντας το εορταστικό κλίμα της περιόδου, καλωσορίζει το κινέζικο νέο έτος από τις 4 έως τις 10 Φεβρουαρίου με μια μεγάλη πολύχρωμη γιορτή με μοναδικά πολιτιστικά δρώμενα. Ξορκίζουμε την κακοτυχία, γνωρίζουμε την κινεζική κουλτούρα, τους συμβολισμούς και τις παραδόσεις της. 

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 16:00 το απόγευμα θα γίνει η επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στο Allou! Fun Park, παρουσία εκπροσώπων της Κινεζικής Πρεσβείας. Μεταξύ άλλων οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την εντυπωσιακή παρέλαση του δράκου, επιδείξεις Κινεζικών πολεμικών τεχνών από αθλητές και αθλήτριες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου, παραδοσιακά μουσικά και χορευτικά δρώμενα ενώ θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την ομάδα Πεκίνου Κινέζων καλλιτεχνών “Happy Chinese New Year” που επισκέπτονται την Ελλάδα στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων. 

Η κορύφωση των εορταστικών εκδηλώσεων στο Allou! θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 19:00 το απόγευμα, όπου μετά το τέλος της παρέλασης του δράκου, των μουσικοχορευτικών και άλλων επιδείξεων θα καλωσορίσουμε όλοι μαζί την πρώτη ημέρα του νέου έτους με ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων, χαρακτηριστικό των εορτασμών της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς σε όλα τα μέρη του κόσμου. 

Παράλληλα, καλλιτεχνικά εργαστήρια και face painting θα περιμένουν τους μικρούς επισκέπτες, ενώ τους εορτασμούς, το παιχνίδι στο πάρκο και τη χαρούμενη διάθεση έρχονται να συμπληρώσουν οι κινέζικες λιχουδιές που θα απολαύσουν όλοι οι επισκέπτες του Allou! στο ειδικά διαμορφωμένο food court. 

Οι εορταστικές εκδηλώσεις της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς τελούν υπό την αιγίδα του Ελληνοκινεζικού Εμπορικού, Βιομηχανικού, Τουριστικού & Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου.

Και μετά τις εορταστικές εκδηλώσεις η διασκέδαση συνεχίζεται στα παιχνίδια του Allou! Fun Park. Απογειώστε την αδρεναλίνη σας στα νέα παιχνίδια του Allou!, βουτήξτε στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας στα VR attractions, ταξιδέψτε στ’ αστέρια και δοκιμάστε τα όριά σας στο The House of Fear: Iron Asylum. 

Γενική Είσοδος Allou! από 4/2 έως και 10/2: 8€ 
Για παιχνίδι στο πάρκο δείτε τα διαθέσιμα πάσα μας εδώ.


Εορταστική Προσφορά!

Αποκτήστε το Allou! Mega Pass μόνο 25€ (από 36€), απολαύστε ατελείωτο παιχνίδι στα παιχνίδια του Allou! & Kidom
και δείτε από κοντά όλες τις εκδηλώσεις για την Κινέζικη Πρωτοχρονιά!
Η προσφορά ισχύει από 3-11 Φεβρουαρίου για αγορές μόνο στα ταμεία του πάρκου
.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων
εδώ.


Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00 – 23:00 Σαββατοκύριακα 10:00 – 00:00


Κινέζικη Πρωτοχρονιά στο Allou! Fun Park

Allou! Fun Park
Πολύ μεγάλο για να το χάσεις!