ΤΑ ΝΕΑ

SantAllou!... πουθενά!

15.12.2023
SantAllou!... πουθενά!
Το Allou! Fun Park είναι και φέτος το αγαπημένο σας ραντεβού με τη διασκέδαση!

Ο πιο λαμπερός προορισμός της πόλης φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται τις φετινές γιορτές με ολοκαίνουργιο παιχνίδι αδρεναλίνης, εορταστικές απολαύσεις και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Χιλιάδες λαμπάκια, υπέροχη διακόσμηση, θεματικές γωνιές, καρυοθραύστες, σκανδαλιάρικα ξωτικά, λιχουδιές, εργαστήρια και παρελάσεις είναι μερικές από τις εορταστικές δράσεις που θα δώσουν άλλο χρώμα στη χριστουγεννιάτικη βόλτα μας!

Όμως φέτος SantAllou! δεν είναι πουθενά!

Γιατί το Allou! boostάρει ακόμα περισσότερο τη διασκέδαση μας και την στέλνει σε άλλο επίπεδο με το ολοκαίνουργιο παιχνίδι Booster Mach 5, το απόλυτο ride για τους λάτρεις των δυνατών συγκινήσεων!
Ένας μοναδικός συνδυασμός 4G ταχύτητας και καθαρής αδρεναλίνης!
Εκτοξευθείτε στα 30 μέτρα, αφεθείτε στην 360 περιστροφή, νιώστε τη δύναμη της βαρύτητας, τσιρίξτε με την ψυχή σας και πάρτε δυνάμεις για το 2ο γύρο! Και οι συναρπαστικές εμπειρίες παιχνιδιού συνεχίζονται στο Allou! Fun Park!

Διαλέξτε προορισμό και ετοιμαστείτε για την πτήση της ζωής σας με το VR Simulator, Birdly.
Ζήστε μια αξέχαστη VR διαδρομή με το ανατρεπτικό Monster Jam!
Επισκεφτείτε το Τhe House Of Fear: Ιron Asylum για την απόλυτη εμπειρία τρόμου και μην ξεχάσετε να απολαύστε τον πολύχρωμο φωτογραφικό ουρανό του Allou! με το Star Flyer!

Ο παλμός της διασκέδασης χτυπάει μόνο στο Allou! Fun Park.

Ακόμα, όλες τις γιορτές στο Allou! θα βρείτε πολλές δόσεις μαγείας … γιατί εδώ θα βρείτε τον Καρυοθραύστη και την Κλάρα, τον καλικάντζαρο και το ξωτικό των Χριστουγέννων, ξυλοπόδαρους, νεράιδες αλλά και show με σαπουνόφουσκες!

Μη χάσετε τις εορταστικές παρελάσεις του Allou! Fun Park, στις 26 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου.
Η μουσική μπάντα των Tin Soldiers θα ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους ενώ υπέροχα πυροτεχνήματα θα λάμψουν πάνω από τον ουρανό του Allou! για να υποδεχτούμε μαζί το νέο έτος σε μια μοναδική, πολύχρωμη γιορτή γεμάτη ευχές, χαρά και πολύ παιχνίδι.

Και φυσικά η υπέροχη Χριστουγεννιάτικη αγορά του Allou! συμπληρώνει την εορταστική μαγεία.
Μια μεγάλη ποικιλία από χριστουγεννιάτικα στολίδια, γούρια, βιβλία, παιχνίδια, δώρα αλλά και πολλές γλυκές και αλμυρές Delicatessen λιχουδιές!

Σας περιμένουμε για τα πιο λαμπερά Χριστούγεννα γεμάτα παιχνίδι και χαρά!
Γιατί και φέτος το απόλυτο Xmas meeting point μας είναι μόνο το Allou! Fun Park!

Πουθενά δεν είναι Allou!
Allou! Fun Park
Πολύ μεγάλο για να το χάσεις!


Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των δράσεων αναλυτικά εδώ.

Εορταστικό ωράριο λειτουργίας:
23 Δεκεμβρίου 2023 – 7 Ιανουαρίου 2024, 10:00 – 00:00 (31.12.2022, 10:00 -21:00)