ΤΑ ΝΕΑ

To Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, κλείνει τα 20 Χρόνια λειτουργίας του συνεχίζει να το γιορτάζει!

06.09.2023
To Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας  στην Ελλάδα, κλείνει τα 20 Χρόνια λειτουργίας του  συνεχίζει να το γιορτάζει!

Πριν 20 χρόνια άνοιξε το Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, κι από τότε έχει χαρίσει παιχνίδι και χαρά σε εκατομμύρια επισκέπτες!

Φέτος γιορτάζει τα 20 Χρόνια Λειτουργίας του με μια σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις. Μουσική, happenings, δώρα, καλεσμένοι, challenges και πολύ παιχνίδι γέμισαν το φετινό καλοκαίρι χαρίζοντας μοναδικές εμπειρίες.

Και συνεχίζει δυνατά!
Η κορύφωση του εορτασμού των 20 Χρόνων του Allou! Fun Park έρχεται το Σεπτέμβριο με το Allou! Fun Festival.
Ετοιμαστείτε για τη μεγάλη γιορτή! Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου
Δύο μέρες γεμάτες παιχνίδι, happenings, meet ups, dj sets και πολλές εκπλήξεις
.
Από τις 17:00 το απόγευμα το Allou! Fun Park γεμίζει με μουσική, κέφι και μοναδικά activations για όλες τις ηλικίες. Μαζί, Live ο Athens Dee Jay με τον Νίκο Ζώη που θα εκπέμπει ζωντανά και θα μας βάζει στο απόλυτο festival mood!

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ:

Σάββατο 9/9:
  • H Elena Mariposa υποδέχεται από τις 19:00 στο stage του Allou! γνωστούς influencers και Tik Tokers. Χρόνια πολλά στο Allou! θα ευχηθούν η Modern Cinderella, o Βαγγέλης Νάκης, η Μαρία Μπίτσιου, ο Νίκος Μπάρκουλης, ο Φίλιππος Πουρνάρας, ο Δημήτρης Λαζαρίδης, και πολλοί ακόμα!
  • LIVE ON STAGE η μοναδική Josephine και ο υπέροχος Mente Fuerte που θα μας ξεσηκώσουν με το ρυθμό τους! Ώρα έναρξης συναυλίας: 20:00
  • Μοναδικό skateboarding event από τον Ministry of Concrete, τους ειδικούς της απόλυτης street κουλτούρας!
  • Parkour show από την Athens Parkour Academy, τους master του αθλήματος!

Κυριακή 10/9:
  • Meet Up στις 19:30 με τους gaming creators NerZhul, ΤeamPls & D0nalduck7 που θα συναντηθούν με τους fans τους στο Allou!, θα παίξουν μαζί σε γνωστά παιχνίδια σε κονσόλες PS5 και θα κερδίσουν δώρα!
  • Parkour show από την Athens Parkour Academy!
  • BMX show από τους Taken BMX, ενώ οι πιο τολμηροί θα μάθουν τα μυστικά του αθλήματος στα BMX workshops.

Και η διασκέδαση στο Allou! Fun Park δεν τελειώνει ποτέ! Βρείτε τα υπέροχα roller girls του Allou! και κερδίστε έξτρα παιχνίδι!
Απογειώστε την αδρεναλίνη σας στα νέα παιχνίδια του Allou!, βουτήξτε στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας στα VR attractions, ταξιδέψτε στ’ αστέρια και δοκιμάστε τα όριά σας στο The House of Fear: Iron Asylum.

Μείνετε συντονισμένοι στις σελίδες του Allou! Fun Park!
Πάρτε μέρος στους διαγωνισμούς και μάθετε πρώτοι τα νέα για τις εκδηλώσεις των 20 Χρόνων!


Τιμή Γενικής Εισόδου στο Allou! Fun Park και το Allou! Fun Festival:
  •  Σάββατο 9/9 LIVE - 12€: Περιλαμβάνει την είσοδο στο Allou! Fun Park και τη συναυλία.
  •  Κυριακή 10/9: 5€
Το ποσό γενικής εισόδου εξαργυρώνεται στο πάρκο σε Allou! Pass ή Allou! Fun Card την ίδια ημέρα ή σε επόμενη επίσκεψή σας.

Πάρτε το εισιτήριό σας για το Allou! Fun Festival εδώ

Allou! Fun Festival
9 & 10 Σεπτεμβρίου Τα Λέμε Όλοι στο Allou!

20 Χρόνια Allou! Fun Park
Πολύ μεγάλο για να το χάσεις!