ΤΑ ΝΕΑ

To Kidom του Allou! Fun Park γιορτάζει την επιστροφή στα σχολεία με το KidomLab, το Εργαστήρι των Παιδιών!

25.08.2023
To Kidom του Allou! Fun Park γιορτάζει την επιστροφή στα σχολεία  με το KidomLab, το Εργαστήρι των Παιδιών!

To εργαστήρι παιδικής έκφρασης και δημιουργίας του Kidom, φέτος το Σεπτέμβρη υποδέχεται όλα τα παιδιά με μια σειρά από δράσεις για Καλή Σχολική Χρονιά! 

Ζωγραφίζουμε, παίζουμε και μαθαίνουμε πως να τρώμε σωστά στο σχολείο! Μέσα από αγαπημένες παιδικές δράσεις και κατασκευές φτιάχνουμε το δικό μας Lunch Box και μαθαίνουμε ποιες τροφές πρέπει να επιλέγουμε και ποιες να αποφεύγουμε! 

Από 1 έως 10 Σεπτεμβρίου καθημερινά αλλά και όλα τα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια σειρά από δημιουργικές κατασκευές και να μάθουν μέσα από το παιχνίδι τις υγιεινές τροφές. 

Ωράριο λειτουργίας του KidomLab
1-10 /9: Καθημερινές 16:30-23:00 
Σαββατοκύριακα Σεπτεμβρίου: 12:00-20:00 

Και για ακόμα πιο πολλή δημιουργία, το Σάββατο 9/09 από τις 18:00 έως τις 21:00 τα νέα Babylino Sensitive Cotton Soft θα βρίσκονται στο Kidom με μια λαχταριστή δράση ειδικά σχεδιασμένη για τους μικρούς μας φίλους!

Γνωστός, αγαπημένος chef και η ομάδα του θα περιμένει όλα τα παιδιά να δημιουργήσουν μαζί ένα μοναδικό, διαδραστικό περιβάλλον με τις πιο λαχταριστές και γλυκές δημιουργίες για τα παιδιά! 

Τα παιδιά θα μπουν σε ρόλο pastry chef, φτιάχνοντας τούρτες από pancakes με πολύχρωμα, υγιεινά toppings ενώ οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να λάβουν δείγματα από το νέο προϊόν Babylino Sensitive Cotton Soft. 

Ένας ολόκληρος μήνας γεμάτος δημιουργικές δράσεις για την υγιεινή διατροφή! 

Και η διασκέδαση στο παραμυθένιο Kidom ολοκληρώνεται με πολύ παιχνίδι στον παιχνιδότοπο PLAYLAND με τα τεράστια ολοκαίνουργια φουσκωτά, το μεγαλύτερο και ομορφότερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, τον πύργο Youpi Tower, τα βαρκάκια Bloom – Bloom, και σε πολλά ακόμα παιχνίδια! 

Σας περιμένουμε όλους στο μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα, στο Kidom του Allou! Fun Park, εκεί που η διασκέδαση και η δημιουργία δεν τελειώνει ποτέ! 

Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών 
Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!